bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nezapomenutelných 24 hodin. Proč schoval Pastrňák Carlovi puk?

7. května 14:00

Jiří Lacina

O tomhle bude jednou vyprávět (nejen) synovi. Poslední dny byly pro Brandona Carla mimořádné z více důvodů. Uprostřed euforie z radosti nad vyřazením Toronta totiž dostal zprávu, že jeho manželka právě odjela do porodnice. V očekávání byl druhý potomek.

O zhruba den a něco později se ve tři ráno narodil Corbett Carlo.

S minimálním spánkem skočil Brandon Carlo na letadlo a odfrčel na Floridu k úvodnímu zápasu druhého kola play off. Od bostonských spoluhráčů se mu samozřejmě dostalo velkých gratulací. V utkání pak vstřelil gól a důležitou měrou přispěl k prvnímu triumfu.

„Nezapomenutelných 24 hodin. David Pastrňák mi sebral puk. Bude pro mě něčím výjimečným. Nedávám góly často, takže to pro mě byla hodně zvláštní zkušenost,“ řekl po utkání šťastný táta a střelec v jedné osobě.

Když byl Carlo včas u týmu, trenér ani na chvilku nepochyboval, že ho postaví. Adrenalin dovede velké věci! Po utkání možná s odstupem odpadne a pořádně si odpočine, před ním napumpovaný stresovými hormony únavu necítil.

„Život je ohromný. Po zápase číslo sedm zjistil, že je manželka v porodnici. Prošel celým tím procesem s minimálním spánkem, ale tyhle velké zážitky, jako je narození dítěte, vám dodají energii. Proto jsem věděl, jakmile se tu objevil, že ho postavím. Narození mých dětí? Bylo to jako vítězství v poháru! Z toho adrenalinu žijete další tři dny. Až potom narazíte,“ vysvětloval trenér Montgomery.

Načasování bylo divoké, ale nakonec všechno vyšlo akorát, že zkušený obránce Bostonu mužstvu vůbec nechyběl. „Urychlovali jsme to, jak jen to šlo. Natřásali jsme jí, otáčeli hlavou dolů, jen abychom dítě dostali ven,“ popisoval předporodní procedury rozesmátý Carlo.

Pokud jde o jméno, záměrem bylo mít iniciály CC, proto Corbett. Carlovi přitom nahrál na gól Charlie Coyle, který se rovněž honosí Céčkem na začátku jména i příjmení. „Docela ‚cool‘,“ uznal v této souvislosti Carlo.

Gól to byl velmi důležitý, do třetího dějství dal hostům vedení 3:1. Panteři sice na Boston v prvních minutách poslední třetiny vlétli, ale všechno hrálo proti nim. Přišel čtvrtý gól a o výsledku bylo víceméně jasno. Série bude zajímavá i z toho důvodu, že v pozici favorita je letos Florida.

K dalšímu utkání se oba týmy sejdou ve stejné hale ve středu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.