MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Sešívaní dostáli úctyhodné ligové bilanci s Baníkem, z patnácti posledních vzájemných duelů ho porazili pojedenácté, neprohráli ani jeden duel. Výhru 5:0 řídili dvougólový Ivan Schranz a autor branky a dvou asistencí Ivan Schranz.

Výhru a čisté konto po pěti zápasech jsme rozebrali s Mojmírem Chytilem, reprezentační útočník jedenáct ze svých patnácti letošních ligových gólů vsítil před vlastními fanoušky v Edenu, a Tomášem Holešem, po faulu na něj byl v 52. minutě vyloučen Tanko.

O své postřehy i vyhlídky na sobotní derby se podělí Václav Jurečka, který se šestnáctým gólem v sezoně osamostatnil na čele tabulky střelců FORTUNA:LIGY.

V novém dílu MATCHDAY vás vezmeme tradičně do fanzóny, uslyšíte i autora Gólu měsíce Jana Poláška z kategorie U-9, zříte tři choreografie Tribuny Sever a unikátní dronové záběry.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Poslední utkání žen a mistrovské oslavy

před 2 dny
Fotbalistky Slavie čeká v sobotu 25. května od 14:00 velký den! Domácí utkání se Slováckem a mistrovské pozápasové oslavy, to vše na stadionu v Horních Měcholupech.

MATCHDAY Slovácko. Smutná výhra

před 2 dny
Slávisti obsadí v ročníku 2023/24 stříbrnou příčku, nic na tom nezměnila ani sobotní výhra v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY poslední výjezd sezony zmapovaly.

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

před 2 dny
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Další články