Bydlení Interiér

Bezpečnost hraje u moderní elektroinstalace zásadní roli

Napsáno angelo

Nemusíte vědět, co všechno obnáší elektroinstalace a elektrotechnika, abyste si do své malé či větší firmy mohli pořídit kvalitní a moderní rozváděče a rozváděčové skříně. To raději přenechte odborníkům.

Jak začít?

Přemýšlíte o tom, čím byste mohli svou firmu v oblasti elektra modernizovat? Chcete přispět k bezpečnosti své i svých zaměstnanců? Potřebujete někoho, kdo se vám o všechno elektro ve firmě postará?

V tom případě si vyberte někoho, kdo vám nejenže dodá potřebné vybavení včetně těch nejmenších komponentů, ale také někoho, kdo vám poradí a pomůže, když si nevíte rady.

Veškeré vybavení pro elektroinstalaci a elektrotechniku

Takovou firmou je například Schmachtl, která za sebou má dlouholetou historii a v oblasti elektra a elektroinstalace je naprostým profesionálem. Dodá vám:

  • rozvaděč a rozváděčovou skříň
  • přípojnicové systémy
  • vypínače a zásuvky
  • záložní zdroje UPS
  • kabelové úložné systémy
  • instalační krabice i napájecí zdroje GPU

Samozřejmostí je i veškerá rozváděčová technika, tedy kabelové chráničky, vývodky, komponenty nízkonapěťových rozváděčů, ocelové profily, patrové svorky, řadové svorky, průmyslové konektory či rozváděčové kanály.

Modernizujte více a lépe

Kromě toho se zabývá i osvětlením pracovišť, pohyblivými přívody energie, průmyslovými ovladači a spínači nebo signálním zařízením. To vše a mnohé víc najdete na e-shopu firmy. A pořád to ještě není všechno. Pokud se rozhodnete modernizovat a šetřit, můžete se na firmu Schmachtl obrátit i v případě fotovoltaiky. Soustředí se na prodej baterií, komerčních systémů, nabíječek elektromobilů na doma i do veřejného prostoru či například na třífázové hybridní bateriové systémy, které najdou uplatnění zejména v domácí fotovoltaické elektrárně.

Zavolejte nebo do firmy pošlete e-mail se svým přáním či dotazem a vyčkejte, než se vám odborníci ozvou.

Foto: blog.schmachtl.cz

About the author

angelo

Leave a Comment