Apple zkoumá, jak vyrobit dokonalou peněženku MagSafe a pouzdro na iPhone

Apple získal patent na nové příslušenství, které by obsahovalo kreditní karty uživatele, nabíjelo jeho iPhone a bylo by nošeno na zápěstí nebo kolem krku. Obaly Apple FineWoven pro iPhone možná nebyly těmi nejpřijímanějšími, které společnost vyrobila, ale nevzdává se hledání nového příslušenství. V nově uděleném patentu nazvaném „Příslušenství pro elektronická zařízení“ Apple navrhuje příslušenství, které vypadá jako příliš velká visačka na zavazadla.

Co ukazuje patent?

Jak je znázorněno na nákresech patentu, příslušenstvím je držák pro iPhone, který je dodáván s popruhem pro jeho připevnění, například, k zavazadlu. V závislosti na velikosti a délce řemínku to však může být také šňůrka nebo způsob připevnění iPhone k zápěstí.

„Jedná se o příslušenství pro přenášení přenosného elektronického zařízení i jiných osobních věcí (např. kreditních karet),“ uvádí patent. “Když přídavné zařízení nese elektronické zařízení, přídavné zařízení může komunikovat s elektronickým zařízením, což umožňuje elektronickému zařízení upravit funkce displeje v souladu s funkcemi přídavného zařízení.”

“Příslušenství může také podporovat bezdrátové nabíjení elektronického zařízení,” pokračuje, “a přitom skrýt/zakrýt konstrukční prvky (např. magnety, konstrukční vrstvy) používané ke zvýšení účinnosti bezdrátového nabíjení.”

Existují varianty návrhu, ale obecně Apple popisuje, že mají “kapsu nakonfigurovanou pro příjem přenosného elektronického zařízení” nebo iPhone. V kapse může být otvor, který pomáhá s bezdrátovým nabíjením.

Apple také chce, aby toto příslušenství bylo aktivní, protože komunikuje s iPhonem, ve kterém je umístěn. Poté může iPhone „identifikovat příslušenství a některé jeho funkce, jako je umístění otvoru (nebo otvorů).

To znamená, že iPhone by se mohl rozhodnout zobrazovat „vizuální informace na displeji v místě odpovídajícím otvoru tak, aby byly vizuální informace viditelné skrz otvor“.

Plus příslušenství mohlo být identifikováno tak, že iPhone měl záznam o „tloušťce a materiálovém složení příslušenství…“ Pak by iPhone mohl přesněji a spolehlivěji určit nabíjecí charakteristiky, jako je čas potřebný k nabití“ jeho baterie.

Na výkresech jsou například různé otvory pro připojení MagSafe . Vykazují také strukturální „nebo výztužné“ vrstvy, které podle Apple pomáhají s bezdrátovým nabíjením.

Zatímco kresby nevyhnutelně připomínají štítky na zavazadla, textový popis zní spíše, jako by se Apple snažil vyrobit malou tašku.

„Příslušenství je navrženo tak, aby přenášelo a podporovalo přenosná elektronická zařízení, včetně chytrých telefonů a tabletových počítačů, jako neomezující příklady,“ říká. “Dodatečně je doplňkové zařízení 100 navrženo pro přenášení/držení osobních věcí uživatele, jako jsou kreditní karty, hotelové karty, hotovost atd., jako neomezující příklady.”

Tento patent je připsán čtyřem vynálezcům, včetně Sara Rusignuolo. Její předchozí práce pro Apple zahrnuje několik patentů a aplikací týkajících se obalů na příslušenství pro iPhone. Všimněte si, že Apple každý rok žádá o mnoho stovek patentů. I když je uděleno, není to zárukou, že produkt, který popisuje, bude uveden na trh.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Předchozí článek

Apple chce mít výrobce kamerových modulů pro iPhone v Indii

Následující článek

Povlak na čočce fotoaparátu iPhone 16 Pro by mohl snížit odlesky objektivu

Související články

3DBoard: iPhone s Jailbreakem bude umět zobrazit 3D ikony

Na YouTube se objevilo zajímavé video jailbreakovaného iPhone 4 s nainstalovanou aplikací 3DBoard, kterou brzy najdete v Cydii za $4. Aplikace vaše ikony "překreslí" do 3D zobrazení, které je vidět i bez speciálních brýlí a ve spojení s Retina displejem vypadá opravdu hezky. Podívejte se na toto video a posuďte sami.