Víte, jak na boho styl? II. díl

Sponzorované odkazy:

Víte, jak na boho styl? II. díl

V předchozím článku jsme se věnovali tomu, jak se začít oblékat do boho stylu. Stylu inspirovaného dětmi květin, které si tak nějak vlály po festivalech, nosili to, co jim bylo příjemné a příliš se nezajímaly o to, co si o nich druzí myslí. V dnešním článku vám přinášíme volné pokračování.

Boho styl není jenom o oblečení

Pokud jde o stylizaci do boho stylu, vězte, že to není jen o tom, že si koupíte volné dlouhé sukně a doplníte zajímavou volnou halenkou. Nejde jen o vaše oblečení, ale i o šperky a další boho doplňky. Díky dlouhým řetízkům, třpytivým prstenům a kloboukům se širokou krempou budete teprve vypadat jako boho-bohyně.

Jak tedy na doplňky a boho styl?

Velice často jsou na fotografiích k vidění fotografie žen, které jako doplňky volí třásňové šátky, kterými doplní maxi sukně. Paradoxně to tak vytváří harmonický celek. Jakoby třásňový šátek byl pomyslnou třešničkou na boho dortu.

Při oblékání myslete na to, abyste v mnoha kouscích volného oblečení nepůsobila příliš ohromně a masivně. Oblečete-li volné kalhoty, či obří maxisukni, nepřehánějte to s příliš volnou halenkou a naopak. Celý dojem musí působit vyváženě a proporčně.

Nejoblíbenějším doplňkem boho stylu je beze sporu květinová čelenka. Bez toho by „květinové“ děti neměly ani své jméno. Květinová korunka krásy a rozevláté vlasy jsou doplňkem, který boho styl dělá boho stylem. Na běžné denní nošení to není zrovna praktické a kolegové v kanceláři by si asi trošku ťukali na čelo, ale není důvod, proč si do vlasů nepřidat květinový doplněk na romantickou procházku, anebo na kávu s kamarádkou.

Dalším doplňkem, který byl v sedmdesátkám tzv. must have, jsou velké sluneční brýle. Retro brýle jsou nyní v módě, takže si v obchodě snadno vyberete takové, které vám budou slušet a podtrhnou krásu vašeho obličeje.

Nebojte se ani zvonových džínů, případně džínových kombinéz, které můžete místo pásku ozdobit květinovým šátkem. Vytáhněte ze skříně oblečení a zkoušejte nejrůznější kombinace střihů, vzorů a textur látek a vytvořte si svůj vlastní osobitý styl. Nezapomeňte také na boho botky, které musí zaujmout na první pohled.

Váš účes by měl být také rozevlátý, takže žádná přísně načesaná pěšinka a vyžehlené vlasy. Nejlépe vypadají uvolněné vlnité vlasy, anebo povolený cop ozdobený květinovými vlasovými doplňky.

Přechozí článek najdete ZDE.

Foto: cz.pinterest.com/pin/119­6337402548057/,

cz.pinterest.com/pin/424­042121177075742/,

cz.pinterest.com/pin/640­214903292189325/,

cz.pinterest.com/pin/640­214903292189325/.

Článek Víte, jak na boho styl? II. díl byl publikován 8. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...