e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Další ročník Food Festivalu již v sobotu 11. května

publikováno: 8.5.2024, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Klára Čechová

Sdílet: facebook twitter google+

Květen je lásky čas a láska prochází žaludkem. Central Most ve spolupráci s Magistrátem města Most si letos již po čtvrté připravili pro své zákazníky a stálé příznivce dobrého jídla přes 30 stánků s nejrůznějšími dobrotami, bohatý hudební program, malování na obličej, karikaturistu či jízdu na koni.

Nákupní centrum Central Most na letošním Food Festivalu opět oslaví narozeniny – tentokrát už šestnácté - takže pro každého návštěvníka za staženou appku a kupón bude připraven dárek v podobě grilované domácí klobásy s pivem (od 12,30 hodin). Tato akce se uskuteční v sobotu 11. května od 9,00 do 20,00 hodin před Centralem na 1. Náměstí a také uvnitř nákupního centra.

Těšit se můžete na velký výběr tradičních i netradičních pokrmů. Od klasického hot dogu, přes chobotnici a klokaní špíz se můžete projíst až k churros nebo zmrzlině. Milovníci piva si budou moct vybrat mezi Pivovarem Most, Psychovarem, Pivovarem Přeštice a Rudohorem. Děti se jistě rády zastaví pro oblíbené hranolky s kečupem, ke kterým si mohou dát domácí ovocnou limonádu nebo popcorn. Nebudou chybět ani koblížky, cukrová vata, oříšky nebo vafle.

„Letošní ročník Food Festival, je stejně jako ty předchozí ideální možností, jak mohou Mostečáci strávit svůj den plný zábavy a dobrého jídla. Věříme, že pestrá nabídka jídel, nápojů a zábavy opět přiláká velké množství lidí nejen z Mostu, ale i širokého okolí,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace firmy EPG. V Radničním parku a přilehlých prostorách najdete tvořivé workshopy, skákací hrady nebo jízdy na koních. V rámci celého dne budou probíhat i další doprovodné akce, například vystoupení šermířů či taneční skupiny. O hudební zážitek se postará mimo jiné skupina Adovany, Coffeebreak, Circus Problem, Nerez & Lucia, Sto zvířat nebo Votchi. Mezi 14,00 a 15,30 budete moci hlasovat o nejlepší guláš z divočáka, který získá od centra hodnotný dárek.