Cocotte Minute zahrají v Rock Café v Praze, podpoří je Elektrïck Mann a Byt číslo 4

Vydáno 08.05.2024 | autor: iREPORT

Cocotte Minute chystají v pražském Rock Café další Zllo Fest/Černý šaty párty. Dorazí tam už 10. května, přičemž je podpoří Elektrïck Mann s vyřídilkou jako břitva a punk-rockový Byt číslo 4.

Cocotte Minute zahrají v Rock Café v Praze, podpoří je Elektrïck Mann a Byt číslo 4 Cocotte Minute zahrají v Rock Café v Praze, podpoří je Elektrïck Mann a Byt číslo 4

Cocotte Minute mají za sebou úspěšné tažení kluby napříč republikou. Než se naplno rozjede festivalová sezóna, chystají specialitku pro své fanoušky – Zllo fest/Černý šaty párty vol.2! Uskuteční se už 10. května v Rock Café v Praze. Přímo na místě si fanoušci budou navíc moci předobjednat číslované limitované edice prvního LP vinylu kapely v historii. BEST OFF KHA vyjde na podzim 2024 a jak již název napovídá, bude se jednat o Best of z tvorby Cocotte Minute.

Cocotte Minute a Deloraine rozjeli v Plzni pekelnou párty

„Na začátku by nás s Czendálem nikdy nenapadlo, že budeme mít za sebou dvacet sezón s Cocottama, a navíc to bude furt zajímat lidi. První deska vyšla v roce 2004. Je čas to oslavit. Best off kha ti podrazí nohy!“ rekapituluje frontman Zeller.

Akci neformálního ražení s neopakovatelnou atmosférou podpoří svérázové Elektrïck Mann z Valašského Meziříčí, se kterými Cocotte Minute odjeli dvě republikové tour, natočili s nimi V.I.P.iče song a aktuálně se radují z úspěchu singlu Problém s Markétou Irglovou. Dvojici doplní šumperský Byt číslo 4, který po singlech Znamení a Nechoď daleko chystá vydání debutové desky.

Z koncertů v Rock Café se stává nová tradice. „Vždycky takhle na začátku května si uděláme ‚rodinej‘ mejdan s fans a kapelama, který máme rádi. Žádný velký oficiality. Prostě zakalíme, pokecáme a zahrajeme fakt dlouhej set. Back to the roots. Z klubů jsme vzešli a vždycky si to takhle rádi připomeneme. Zase možná vyhrabeme z propadliště dějin nějaký old school songy nebo nějaký jiný překvápko,“ shrnuje kapela.

TZ, foto: Jana Braunová
Témata: Cocotte Minute, Eletrïck Mann, Byt číslo 4, Rock Café

zavřít