Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Opilá řidička se prozradila stylem jízdy. Na rovné silnici dostala smyk a nabourala do stromu

Velmi netradičním stylem jízdy na sebe upozornila řidička renaultu, která ve čtvrtek v noci projížděla Novolíšeňskou ulicí. Strážníci, kteří vozidlo sledovali, pojali podezření, že by řidička za volantem nemusela být střízlivá. Jejich tip se brzy potvrdil.

Strážníci rozsvítili výstražná modrá světla i nápis vyzývající k zastavení. „Řidička ale naopak ještě zrychlila a u čerpací stanice dokonce vyjela v zatáčce do mírného svahu na trávník. Pokračovala po čtyřproudé silnici, a tak ji strážníci následovali. Udržovali ji v dohledu, ale zachovávali si takový odstup, aby ji nemotivovali k ještě svižnější jízdě,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Řidička na prázdném úseku silnice ztratila kontrolu nad svým autem a ve smyku najela obloukem do protisměru, kde se ocitla mimo silnici a bokem auta nabourala do stromu.

Žena sice z nehody vyvázla bez zranění, ale s hlídkou nechtěla spolupracovat a z auta vystoupila až po velmi důrazné výzvě, pak se navíc pokusila utéct, a tak skončila v poutech.

Strážníkům se potvrdilo podezření, že je řidička opilá, k pití alkoholu se jim totiž sama přiznala. „Navíc zjistili, že má platný zákaz řízení motorových vozidel. Padesátnici proto předali jako podezřelou z trestného činu a k havarovanému vozu přivolali hasiče,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto MP Brno

Štítky doprava, nehoda, městská policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička se prozradila stylem jízdy. Na rovné silnici dostala smyk a nabourala do stromu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.