Další hráč vzdal reality show Survivor! Těsně před sloučením ostrov opouští Jack!
Zdroj: TV Nova

Další hráč vzdal reality show Survivor! Těsně před sloučením ostrov opouští Jack!

Vytvořeno dne 09.05.2024

Jack Hamid se řadí do letošního dlouhého zástupu hráčů reality show Survivor, kteří nevydrželi tuto hru a dobrovolně ji vzdali. Po padesáti pěti dnech tak odletěl z Dominikánské republiky domů.

Posledním hráčem, který se nedočká sloučení, se stává Jack Hamid. Outsider z kmene Lovců  se před kmenovou radou stihl ještě pohádat s Pirátem, od kterého si vzal zpět darovanou půlku imunity. Tu následně předal Radkovi, která mu byla již zbytečná. Radek byl totiž vyhlasován do duelu, a Mikýř pak k němu přidal právě Jacka. Ten pak souboj s Radkem vzdal. 

“Nechci bojovat. Nechci.”

Jack Hamid

Nechci bojovat. Nechci.” Byly první slova Jacka k vítěznému Radkovi. Ta pak ještě potvrdil moderátorovi Ondřejovi Novotnému. “Řeknu pravdu Ondro, rozhodl jsem se, že nechci bojovat.” I když bojoval celých padesát pět dní, toto rozhodnutí přišlo z minuty na minutu. Podle jeho slov měl již dost být za toho posledního v kmeni, na kterého si všichni ukazují, že je pořád zraněný. 

V duelu byl “bohužel” se svým parťákem Radkem, kterého vůbec výhra netěšila. “Mně je úplně slabo. Já nevím, co ti na to vlastně….co na tohle vůbec říct. Mě je špatně. Mě to netěší.

Zdroj: Aplausin.cz, TV Nova