Sleduj nás

Hledám soupeře, který se nebude bát. A klidně může být i z Česka, oznámil Íránský Hulk

Hledám soupeře, který se nebude bát. A klidně může být i z Česka, oznámil Íránský Hulk FOTO: TOP RANK

Jedno fiasko v boxerském ringu má už za sebou, ale protože byl v té době nemocný, tak ho nepočítá. Teď teprve se má probudit to pravé zvíře.

Sajad Gharibi alias Íránský Hulk trávil posledních pár měsíců tvrdými tréninky, ve kterých se snažil vytvarovat si svaly, aby vypadaly přesně tak jako na těch upravených fotkách, jimiž dlouhé roky krmil veřejnost. Cítí totiž, že toho má lidem ještě hodně co vracet, a proto hodlá propojit silové tréninky z gymu i s boji v ringu či kleci. Má to však jeden háček… hledá se ten vhodný soupeř, který se „nebude bát“.

„Hledám někoho mohutných rozměrů, nějaký přírodní div světa. Ten dotyčný musí být nebojácný a nezmizet mi pár dní před zápasem, jako to udělala ta slečinka Martyn Ford,“ sdělil Gharibi svůj hlavní požadavek.


Právě s Fordem, v mediálním světe též známém jako „Nejděsivější muž světa“, měl Íránský Hulk 2. května roku 2022 v Londýně bojovat. Jeho britský soupeř ovšem pár dní před turnajem celou událost zrušil, protože nechtěl tomuto „rádoby Hulkovi“ ublížit. Jeho to však dodnes štve. Kromě jisté nakládačky totiž přišel i o životní výplatu.

„Zažil jsem toho za svou kariéru opravdu hodně, ale aby někdo vycouval z hotové věci a veřejně tak přiznal, že je srab, to ještě ne,“ házel Gharibi vinu na svého soupeře. „Martyn se tak jasně vyhnul pobytu v nemocnici, kam bych ho samozřejmě poslal,“ uvedl. 


„Znám své kvality a vím, jak moje údery mohou bolet. Slíbil jsem lidem, že ještě budu bojovat, a ten slib také hodlám splnit. Tohle je tedy zpráva pro nového případného soupeře. Je mi jedno, odkud pocházíš, ale připrav se, že budeš čelit skutečnému Hulkovi. Bude tě to bolet, ale také můžeš světu ukázat svou odvahu. Ne jako ten ustrašený herec Martyn Ford,“ vyjádřil se Gharibi během středečního streamu na svém Instagramu.

Kdo se mu tedy najde? A bude ten soupeř třeba ještě z České republiky? Samozřejmě víme, že byl Hulk v kontaktu s organizací RedFace, ovšem místo boje nám doručil jen další sérii výmluv. Jeho přítomnost na bojišti je pomalu tak vzácná jako všemi opěvovaná válečná loď Tirpitz. I o ní se všude básnilo, ale její síla spočívala po celé tři roky především v její samotné existenci, skutečného boje na moři se loď zúčastnila pouze minimálně.


Další články