Televize bez mordů, krve a politiky. To bude laskavá a hravá OK TV
Zdroj: herminapress

Televize bez mordů, krve a politiky. To bude laskavá a hravá OK TV

Vytvořeno dne 09.05.2024

Známé osobnosti jako například Alice Bendová, Radka Pavlovčinová, Aleš Cibulka, Martin Hrdinka, Miloš Knor, Petr Šiška či Veronika Lálová budete vídat v nové televizi OK TV. Spustí své vysílání 16. května odpoledne a diváci se mají na co těšit.

Nečekejte politiku, krev a krimi, ale laskavé, zábavné a soutěžní pořady a výhry. Však také stěžejním mottem nové stanice je „OK TV – Televize, která vás ocení“.

Prvotní záměr vybudovat hudební stanici se rychle proměnil ve vybudování plnohodnotné televizní stanice. „Ve vysílání jiných televizí je plno vražd a negativních zpráv. Chceme ukazovat pozitivní věci. Každý z nás má toho za celý den dost a chceme dát možnost se odreagovat. To byla moje prvotní myšlenka, která se postupem času přetavila v televizi OK TV. Myslíme si, že jsme zcela unikátní jednak v tom, že tvoříme vlastní obsah, a také proto, že jsme dokázali vybudovat studia za necelý půlrok. Zároveň i z toho důvodu, že jsme dokázali díky televiznímu developmentu rozjet plnohodnotnou stanici. Našemu velmi zkušenému týmu se podařilo prodat podstatnou část reklamního času ještě před zahájením vysílání,“ uvedl obchodní a programový ředitel televize Artur Kaiser.

Pro svůj program televize OK TV používá 4 moderní studia, za kterými stojí Martin Hruška, věhlasný stage designer.

Na diváky čeká pestrá programová nabídka. Každý všední den začne živým vysílaným blokem OK Start s moderátorskými dvojicemi Radka Pavlovčinová a Dominik Port, Bára Mottlová a Vojtěch Sklenář a Veronika Lálová a Tomáš Löbl. Vaření a pečení si bere na starosti Bety a Vojta Urbanovi a sestry Alice Bendová a Andrea Lišková. S Alešem Cibulkou se Sejdeme u Cibulky. Hudebními pořady diváky provede Radka Pavlovčinová, Martin Hrdinka, Genny Ciatti. Do tajů showbyznysu diváky zavede Klára Šedová, Šárka Vaňková a Dominik Port. Po mnoha letech se vrací i legendární Pavel Anděl a jeho živě vysílaná Andělská noc. Ve svých talk show představí hosty René Kekely a Miloš Knor. Malí diváci se mohou těšit na dětské pořady. A je toho ještě více.

„Na dalších zajímavých projektech, včetně publicistických, s naším týmem pracujeme. Kromě toho dáváme prostor i mladým začínajícím umělcům z řad bavičů, herců, zpěváků a moderátorů. Divákům z řad široké veřejnosti dáváme možnost, aby se podíleli na tvorbě našich pořadů. Už jenom tím, že přijdou do publika některého z našich pořadů nebo se zúčastní jako soutěžící a hosté,“ dodala producentka OK TV Jana Kaiserová.

Zdroj: Aplausin.cz, OK TV

 

 

 

Default User Image
Radka Svobodová, 10.05.2024 03:43
To bude bezva se mít na co kouknout. Platíme poplatky zbytečně, nedá se na nic podívat.
Default User Image
Veskrnova, 10.05.2024 15:34
Ja koukam do zrcadla a porad si rikam ze lepsi film s krasnejsi hereckou jeste nikde nedavali😂
Default User Image
Spousta jmen,k…, 10.05.2024 20:21
Spousta jmen,která nikdo nezná.Jaký bude obsah vysílání!!!