Slum plus

📎and tagged

Článek Slum šlus! je datován 21.2.2024 a jak okolostojíčnosti ukazují, jeho název nebyl prorocký. Rozhodné „možná“ se poněkud zvrtlo a obyvatel zatouchajícího slumu do toho statečným kovbojům z magošu hodil vidle, když prohlásil, že jako fakt nechce.

Grafiku Jak šel čas s Ondřejem Thorem… a další reálie najdete v tomto článku.
Svůj slib, že tam vydrží do demise vlády, ovšem Thor asi nesplní. Vydrží tam totiž až do legitimního konce této vlády po nejbližších volbách.


48 Responses to Slum plus

  1. Avatar Saul
    Saul says:

    Opět nové zprávy o chování russácké sběře.
    Které ale tak nějak úplně nekorespondují s teoriemi našich-neméně úchylných -kremlokošťat s neméně odpornými sexuálními praktikami (zdravím specialistu Tarase)
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-sexualni-nasili-jako-zbran-rusove-si-stale-casteji-vybiraji-ukrajinske-muze-252899#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    Orkové s homosexualitou zjevně nemají problém, i když o tuto zkušenost s nimi asi nestojí žádný civilizovaný gay.
    Ale pokud vím, v západním putinovském russomongolsku jsou zakázany „netradiční sexuální praktiky“.
    Pouštění el. proudu do genitálií je tam zřejmě tradiční intimní zábava.
    Tak tu russkou hračku „vyděržaj pianěr“ jsme , naštěstí v soft verzi, viděli i v Pelíškách.
    A v 50. letech si ji třeba v Uherském Hradišti, pod dohledem našich komunistů (zdravím Skálova trojzubce Mudru i s jeho průhlednými mimikrami dizidenta) a jejich sovětských poradců i s pořádně vysokým sovětským napětím vyzkoušeli i mnozí Češi.

    On je ten svět vlastně -víceméně- pořád stejný.
    Respektive ti zmrdi, co se ho snaží přetvotvořit k obrazu svému, ačkoliv jejich vlastní obraz smrdí jako hnůj i jako odraz ze zrcadla, včetně toho jejich virtuálního.
    Příslušné zdravice blogovým zasloužilcům jsem už povinně pronesl, ale to by se dnes jeden uzdravil a umával.
    To je jak v prvomájovém, nebo bubínkopochodňovém průvodu.
    Po kterém se přesně těm rudohnědým zmrdům tak bytostně stýská.

    • Avatar Ondřej
      Ondřej says:

      Hitler byl vážně proti světovému sadistovi č. 1. Putinovi, který si libuje v mučení a exploatované bolesti šířené nelidským řevem, výstříky tělních tekutin a pulsujícím svalům mučeného těla jako rozkoš – gentleman. Když vás sbalilo GESTAPO dalo vám pár ran pěstí, neřezalo genetalie, SS-Standartenführeři neznásilňovali muže slovanské národnosti, n eextrahovali střeva z análů vyslýchaných násadami od lopat.

      Proč? Že snad ani zrůdy v koncentrácích germánského původu neměly ve svém původním evropsko osvícenském vychování v sobě tolik zvířecího zvráceného sadismu jako pravoslavní fanatici velkoruského imperialického expansionismu, kultury bolesti Ivana Hrozného?

      Nebo že potomci národa Goetha si nelibují v řevu a bolesti mučených tak jako dědici Rasputiovsko-berijovskýuch „tradic“ v orgiích bolesti?!! Je to snad původní kultura slovansko-asijských násilnicko-sadistických hord jako součast jejich kulturního narativu místo slastných tónů tenorů pějících árie vznostných barokních partitur, hravých rokokových kolaratur a romantickcýh kantát – ALE LIBUJÍCÍ SI TARASOVSKY V NEOSTALINSKÉM ŘEVU MUČENÝCH LIDSKÝCH TROSEK ZBANENÝCH ROZUMU PO EXTRAKCI STŘEV A DALŠÍCH VNITŘNÍCH ORGÁNŮ – NEJSTRAŠNĚJŠÍ MUČITELSKOU ORGANIZACÍ, CO KDY NA SVĚTĚ BYLA – SOUČASNOU FSB? Středověká tortura je vážně proti současným ruským nacionálně bolševickým bestialitám slastná masáž…..

      Kaligula a Ivan Hrozný uznale mručí z pekla, kde jsou domestikováni….a uznale poklepávají Azazelovi zajišťující jim pod kotlem přítok stále vařícího oleje úcty před současnými ruskými mučiteli na rameno…..O nebetyčném sadismu velkoruského šovinismu – psal ale pro dělnické primitivní nevzdělané soudruhy z ÚV nerozpoznatelně Michail Bulgakov – ve svém opusu MISTR A MARKÉTKA – o Azazelovi – jenž před rituály připravující pro unesenou Markétku Wolandovi- používá jako snad jakési ďábelské deviantní „anti-kadidlo“ na pomazání ctihodných (v případě ďábla na jeho oběti) výhradně LIDSKÉ EXKREMENTY A NÁSLEDNĚ JEJICH VLASTN Í KREV.

      Velmi příznačané, odporné, nelidsky bestiální od zrůd Putinova režimu.

  2. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    Nakonec Tarasův hněv nad použitím označení paní Magdy Vašáryově – „spodina“ – je zcela lichý.

    VÝRAZ SPODINA – je zcela relevantní sociologickáí definice člověka s minimálním potenciálem něčím významnějším přispět k rozvoji společnosti – sám je na společnosti závislý, resp. na elitách a její kontribuci podělit se s nimi o své výdělky v rámci povinného státního přerozdělování daní a sociálního a zdravotního pojištění. V tomto ohledu a definičním kriteriu mezi SPODINU patří i Taras, kterého živím JÁ skrze průbežný důchodový systém, ve kterém je on jako bezdětný ČERNÝ PASAŽÉR. Na mě důchod už moc nevyzbude a navíc sám mám tři děti.

    Neexistuje žádný peníz, který on kdysi platil, na který by měl dnes z principu fungování spoučasného důchodpového systému ode mne dneska nárok – on je tehdy v rámci principu pyramidové hry – DŮCHODOVÉ LETADLO – platil svým rodičům , a jestli neměl sourozence anebo plat taejemníka ÚV KSČ – tak i tenkrát byl TENHLE VEJLUPEK ČERNÝM PASAŽÉREM – a tedy v systému založeném na kolektivním okrádádáním spodiny INDIVIDUÁLNĚ NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH JEDINCŮ – TAK UŽ TEHDY I ON PATŘIL K PARAZIITICKÉ SPODINĚ.

    Stejně jako k ní patří TARAS i dnes, protože je násilnický saditista, co namísto toho, aby přijel do Prahy na Ořechovku a tam ve vilové čtvrti poklekl před vilami kontributorů, co se z donucení státu skládají na jeho důchod, tiše a SE SKLOPENÝM ZRAKEM PODĚKOVAL TICHOU MOTLITBOU, když Tarasovi rodiče mu do vínku dali jen a toliko genetické splašky a nikoli nějaký vyjímečný talent – tak tady opět vyhrožuje třídním pomstou ala Putinovy Gulagy….

  3. Avatar Saul
    Saul says:

    Skvělé.
    Tribun na twiteru sice nad Černým šílí, protože Tribunova vlastní „umělecká“ avantgarda nestihla vyvěsit na Máj staronový transparent „Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak“ , ale on se s tím chlapec nějak časem psychicky vyrovná.
    Podobně, jako když mu ti zlí chlapci ukradli Koněva 😀
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-cerneho-stihacky-na-obchodnim-dome-maj-uz-mavaji-motylimi-kridly-a-sviti-40472922#dop_ab_variant=1310641&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

  4. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    Tarasův inkontinencí „promořený“ rozkrok zajisté ještě více „zrašelinovatí“ až si přečte toto – lepší lidí nespí, dezolátům půjdou v ústrety a zároveň se nemusí bát představitelů totalitního státu zastupjícího protektora Velkoruské neostalinské říše – t.č. v zastpupední policejně/vojenské junty jako na Slovensku dua „černých plukovníků“ Kaliňák/Eštok….

    Jsem připraven jít pomoci svoji účastí na protestním shromáždění, které se chystá na týden před volbami do EUlamentu, které jsou snad ještě ůležitější než volby v Německu r. 1933 a kdy všechny demokratické strany – levicově liberální, konzervativně-liberáln í či ULTIMÁTNĚ NEOLIBERÁLNÍ – musí spojit své sily proti sjednocující se (K)SS(S) – a spojeným silám Národníě-socialistických dělnických stran Evropy….Je nutné odmítnou vůbec jakýkoli DIALOG s NIMI – a pracovat s vnitřní legislativou EU (omezení nenávisti na sociálních sítích a boji proti dezinformacím a ruským hybridním hrozbám zapojením tajných služeb a složek mediální STRATETICKÉ KOMUNIKACE) aby se tato hrozna eliminovala….I TATA VÝZVA může spoloužit k tomu, aby Taras uzavřen na svém pozenmku, byl ve veřejném prostoru zcela dle zákona – brán jako hrozba naší bezpečnosti. A bylo i tak s ním i zacházeno.

    ////

    Milí a vzácní přátelé,

    už jsme si trochu zvykli, že s rozmachem sociálních sítí zažíváme zhrubnutí veřejné debaty. Když k tomu ale přispívají lidé v placených veřejných funkcích, kterým to navíc zakazuje zákon, je to za hranou! Naštěstí existuje možnost, jak to změnit.

    Opakované hrubosti a vulgarity radního ČT
    Ano, mám na mysli vystupování radního České televize Lubomíra Xavera Veselého, který nedávno sprostě urazil herečku a bývalou diplomatku Magdu Vašáryovou. To ale nebyl první případ. Již dříve nevybíravě označoval novinářky Veroniku Sedláčkovou a Johanu Hovorkovou výrazy, které do kultivované demokratické debaty nepatří.

    Porušení zákona
    Radní Veselý ale neničí pouze nepsaná pravidla etiky a neposouvá laťku přípustného. Porušuje také zákon.

    V zákoně o České televizi se v § 6 se uvádí: “Komora Parlamentu člena Rady z funkce odvolá, narušil-li závažným způsobem důstojnost funkce člena Rady”. Veselého výroky jsou s důstojností neslučitelné a poslanci a poslankyně by ho měli odvolat.

    Hosté v Xaverových pořadech
    Starší urážky kolegyň novinářek Sněmovna neřešila. Za minulé vládní většiny totiž nebyla vůle Xavera Veselého za překročení zákona odvolat. Není divu, právě politici ANO či SPD v jeho pořadech často vystupují. Teď mají ale demokratické strany 108 hlasů a není důvod, aby porušování zákona dále tolerovaly.

    Je důležité, že někteří koaliční poslanci si svou povinnost uvědomují a vzali si téma za své. Na příštím mediálním výboru 6. června by se mělo odvolání řešit. To ale není konec procesu. Odvolat člena Rady může jen celá Sněmovna. Z výboru to tedy musí doputovat na plénum a tam poslanci rozhodnou.

    Situaci bedlivě sledujeme a po 6. červnu se Vám ozveme, co dál. Poslancům je třeba dát jasně najevo, že obsazení Rady ČT je pro občany důležité! Rada ČT je klíčovou institucí pro udržení kvality a nezávislosti České televize. A tím i pro podporu zdravé demokracie.

    Děkujeme za vše, co pro kvalitu a nezávislost veřejnoprávních médií děláte.

    Mariana Novotná Nachtigallová
    politická analytička Milionu chvilek

    • Avatar Saul
      Saul says:

      „TATA VÝZVA může spoloužit k tomu, aby Taras uzavřen na svém pozenmku, byl ve veřejném prostoru zcela dle zákona – brán jako hrozba naší bezpečnosti. A bylo i tak s ním i zacházeno.“

      Tak Taras s dosahem své rudohnědé blogo žumpy naštěstí žádnou hrozbou naší bezpečnosti není(i když by ve své stařecké demenci pomočujícího se “ revolucionáře “ tuze rád byl)
      Ale je tomu naopak.
      Ta jeho klientela, viz. např. podomní prodejce čistících prostředků AmWay a pražský pingl Mudra, australský ezoAster, podtatranský zvěrokleštič Peter, šílený grafoman Neználek, babuška Jana…
      Já bych tedy volil rozhodně PRO!!:-)
      Nemyslím samozřejmě PRO HajlRajchla, kterému Mudra chodil na jeho demenstarace se zubním kartáčkem – který už téměř nemusí používat- čistit boty.
      Volil bych PRO tento dezolátský skanzen zachovat!
      Ti tamní klauni, s nepříčetným a deviantním stalinistickým vožděm Tarasem v čele, se už vlastně posunuli do kulturní oblasti.
      Tak proč to veselé představení rušit?
      Cirkus bude 😀

      • Avatar Ondřej
        Ondřej says:

        Myslel jsem kdyby vešel fyzicky do veřejného prostoru, třeba jako kdysi.Balda, nejdříve na agitace hnědých stalinistů, a pak možná s nějakým ekrazitem v kapse do nějaké umělecké síně, kde se bude dražit Špála anebo Zrzavý a kam běžné chodí lepší lidé a nikoli pouliční spodina, jak správně sociologický definovala pani Vášáryová kmenovou kohortu slovenských voličů Fica.

  5. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    Ruský propagandista Solovjov si uřízl pořádnou ostudu

    Za smrt íránského prezidenta Ebráhíma Raísího je zodpovědný izraelský agent, prohlásil podle agentury Unian ruský propagandista Vladimir Solovjov. „Jeho jméno je Eli Kopter,“ identifikoval špiona Mosadu v přímém přenosu. Ve skutečnosti to je ale jen anglické slovo helicopter (vrtulník) rozdělené na dvě části „heli“ a „copter“.

    Slovní hříčka spočívá v tom, že Eli je v Izraeli velmi často používané jméno. Žertík se začal šířit na izraelských sociálních sítích, odkud se dostal do nejrůznějších médií.

    Solovjov, který jej ale vůbec nepochopil, odvysílal ve svém pořadu část údajné zprávy z izraelské televize, která uvedla, že do smrti Raísího může být zapleten „agent Mosadu, jistý Eli Kopter,“ uvedla agentura Unian.

    V „simultánním překladu“, který Solovjov svým divákům dopřál, bylo řečeno: „(Palestinské teroristické hnutí) Hamás hlásí, že vrtulník pilotoval agent Mosadu, a dokonce i zná jeho jméno – Eli Kopter.“

    Poté Solovjov, který je sám židovského původu, s vážnou tváří publiku řekl, že historicky je pro Izrael „politická vražda naprosto přijatelnou formou boje o přežití vlastní země“.

    Íránský prezident Raísí zahynul v neděli při havárii vrtulníku, jímž cestoval z návštěvy Ázerbájdžánu. Vedle Raísího zemřel i ministr zahraničí Hosejn Amírabdolláhján.

    Jedním z důvodů nehody mohla být mlha, vítr a silný déšť, které v místě nehody panovaly a ztěžovaly i lokalizaci havarovaného vrtulníku.

    Podle expertů šlo o zhruba třicet let starý stroj americké výroby Bell 212, který nejspíš nebyl vybavený technologií pro let v těžkých podmínkách, jako je mlha a déšť.

    /////

    Má smysl vůbec takovéto umbecillní bytosti respektovat jako LIDI??? Nejsou opravdu intelektuálně NĚCO MÉNĚ, prostě živočichové na úrovni třeba jelena nebo jezevce?

  6. Avatar Saul
    Saul says:

    Hádám, že Putlera může brzy čekat hodně velký problém.
    Nejen na Ukrajině, ale tentokrát znovu na Kavkaze.
    Ten domnělý klídeček s Kremlu loajálním diktátorem Kadyrovem se zřejmě brzy sesype jak domeček z karet.
    A v Čečensku je pořád dost lidí, co russákům ty relativně nedávná zvěrstva neodpustili a nikdy neodpustí.
    A co znamená nasranej Čečenec, s tím mají orkové už bohatou, ale smutnou zkušenost.
    https://x.com/Posledniskaut/status/1792925886586519566

    • Avatar Saul
      Saul says:

      Z diskuse:
      „Tohle je pro ně území výrazně důležitější, než celá Ukrajina.“
      Přesně tak!
      Pokud se Putinovi začne sypat Kavkaz, skončil.
      A na otevření druhé fronty už nemá.
      Ani jeho nástupce.
      Nemá nic.
      Ani vojáky, kriminálníky, techniku, munici…
      Nic!

  7. Avatar Saul
    Saul says:

    Tak koukám, že Tarasův Freikorps přešel v rámci svého tuhého nesmiřitelného revolučního boje do konspirace a některé příspěvky jsou již na terase nářků ŠIFROVANÉ!!!
    https://taras2.wordpress.com/2024/05/19/at-zije-ukrajina-a-pic-ho/comment-page-1/#comment-36881
    No, ještě je tu ale možnost, že jde jen o emoční vzkaz tarasovského dezoláta připojeného na WiFi v LDN, kterému právě podali klystýr :-))

    • Avatar Saul
      Saul says:

      Ale jinak jsou příspěvky tamních kremlinů stále opravdové studny vševysvěstlující moudrosti a hrdinných příkladů.
      Třeba jsem se dozvěděl, že nad německým parlamentem zavlála ruská vlajka.

      Pachatel, kterého citovaný server označil jako 41letého Ukrajince Ivana T. z Oděsy …. . přijel do Německa v létě 2022. Svými činy chtěl podle t-online ukázat, že „existují i Ukrajinci, kteří se považují za součást velkého ruského národa.

      Pche!
      To u nás taky existovala spousta čechů, kteří se rádi cítili být součástí Velkoněmecké říše.
      No a potom SSSR a teď zase toho „velkého ruského národa“.
      Takový Emanuel Moravec už vyprávět nemůže, ale třeba stalinista Taras je stále příkladem a opravdovou živoucí legendou.

  8. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    To Graver:

    Fiala ani Novotný nejsou pro celkovou věc až tak důležití jako jednotlivci. Jde spíše o mechanismus jako takový a jeho nastavení.

    Šílený egocentrik není důležitý, pakliže by nebyly jeho mediální vystoupení poškozující a dehonestující pro ty, za jejichž loga a hodnoty se skrývá. Tedy že by veškerá „ohledání“ jasně ukazovala na záměr poškodit matičku stranu, ba co víc – BOŽSTVO SVOBODY – ztvárněné do podoby ženy v roztrhaných šatech, v zápalu boje s oběma ňadry odhalenými, zvoucí lid na barikády francouzské OBČANSKÉ (zvané ĆERVENCOVÉ) revoluce dle světoznámého obrazu malíře Eugèna Delacroixe.

    Ta jak známo definitivně zakotvila LIBERALISMUS JAKO VESMÍRNÝ ZÁKON – BOHA A JEHO PIEDESTAL vyměnila za SVOBODU JEDNOTLIVCE – a nastolila tak DODNES TRVAJÍCÍ DIKTATURU INDIVIDUALISMU.

    Takže kdo by snad útočil na tyto posvátné výdobytky lidské ušlechtilosti a duchovní vyspělosti (rovnost před zákonem, stát jako sluha občana a ne naopak) a ten nejvyšší – NEDOTKNMUTELNOST SOUKROMÉHO VLASTNICTVÍ A INDIVIDUÁLNÍ OBČANSKÉ SVOBODY – tak je-li původem „(s)prostého“ nebo snad dokonce DEZOLÁTNÍHO – MUSÍ BÝT ZTRESTÁN NAPROSTO EXEMPLÁRNĚ – doživotním studiem Roberta Nozicka a Murray Rothbarda na samotce s výhledem na náměstí, kde probíhá každý týden alespoň jedno nějaké LQBT Pride – vhodný by byl např. Amsterdam a alegorické gay pride lodě na chrachtech, protože jestli někde věšeli dogmatiky a tyrany co se pohlavní identity a nesmyslů okolo manželství navázané na ideologii státního vazalství a národně-.kolektivistické tyranie budování státu týče, pak je to rozhodně NIZOZEMSKO – kde stejnopohlavní sexuální aktivita je zde legální od roku 1811 po vpádu francouzské armády a instalaci Napoleonského zákoníku rušícího veškeré zákony proti sodomii, které po vzniku Spojeného království nizozemského nebyly už nikdy obnoveny.

    tento historický exkurz budiž dovzděláním dělnických dezolátů, nevzdělanců všeho druhu jakož i stavebně-technických FACHIDIOTŮ.

    Na věčnou slávu Tarase a vittty:-)

  9. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    Taras – teda to, že stále žije a dokonce se má možnost beztrestně vyjadřovat své fobie a emoční agresivitu – je dokladem vyšší politicko-kulturně-mentální kvality života liberální, individualisticky pojaté demokracie, založené na občanském principu, nikoli třídním, náboženském či etnickém principu (zapomeňte na národ, žádný neexistuje, NÁROD nemá hlasovací právo, NÁROD nemůže nikam kandidovat, ba co víc, nemá nárok na důchod ani na žebračenku jako TARAS od nás pracujících – a který ani neprošel v r. 1989 dekomunizací ani dexonofobizací a nešel se ani léčit, když zcela běžně schvaluje sexuální násilí na ženách, mlácení dětí jako „práva rodiče“ či veřejné autority ve v ýchově dětí (např. domnělá práva při formování vědomí dětí učiteli marxismu-leninismu, okresních tajemníků KSČ nebo předsedů MNV při školení o metodách „zostřování třídního boje“).

    Přeskočme jeho názory na sexuální menšiny, migranty, muslimy či zcela jen jeho agresivní sklony k lidem s exklusivním vzděláním a kvalifikací (chce speciální vězení pro právníky, ajťáky, soudce a akademiky v humanitních oborech typu sociální antropologie nebo „kognitivní psychologie“, která je opravdu zcela funkční analýza jednoho ze stochastických způsobů modelovávní vytváření souborů reakcí – ať limbických nevědomých vzorců chování a emočního prožívání – nebo psychologických PODMÍNĚNÝCH – instinktivně/pudových – reakcí vycházející (ano nejsou všichni stejně vyspělí a tudíž nejsou vždy ohledně svých modelů jednání TAK ÚPLNĚ LIDMI, ale daleko více jednají jako NIŽŠÍ VÝVOJOVÉ DRUHY.

    Interpersonální terapie definuje vývojové fáze které navazují na jednotlivá období života daného jedince, ktgerý započíná rodinou patologií, následně sociálních patologií ve vztahu k jednotlivým SPOLEČENSKÝM SKUPINÁM. Regrese v jejich schopnosti nějaké společenské KOOPERACE se prohlubuje (tedy schopnost společenské kohabitace se výrazně změnšuje) s dělkou a celkovou polyformní impotencí uspokojit své sexuální potřeby ústící mimo přímou emoční agresivitu do především anaklitické deprese.

    A toto jsem několikráte zcela několikrát n a příkladech vývoje osobnosti Tarase s ohledem na uvedená fakta o jeho rodinném a následně profesně-partnerském zázemí, které bylo celoživotním zklamáním a takovou mírou vlastní osobnostní frustrace, že vyústily do absolutní společenské izolace a absolutní intolerance i mězi těmi se mkterými je schopen ještě vůbec komunikovat aniž by průvodním komuniukačním znakem nebyla VERBÁLNÍ ANEBO PŘÍMO FYZICKÁ AGRESE.

  10. Avatar Saul
    Saul says:

    Ale nemusíme tu všude tahat unaveného dědouška Tarase, jak si chudák postěžoval.
    Včera jsem třeba na ČT , kterou ten nekulturní blb Taras 🙂 přirozeně nesleduje zhléhnul údajné drama Svatá.
    No, nutno uznat, že Bohdalka tam podala úžasný herecký výkon.
    Určitě o poznání lepší a vyrovnanější, než tu scénku, co ztropila s ožralou Zemanem při křtu toho jeho paskvilu nedávno.
    Ale čekal jsem, že Strach natočí zase nějakou pohádku.
    Pravda je, že ten film až taková pohádka nebyl a má reálný základ.
    https://search.seznam.cz/?chrome_dse_attribution=1&q=v%C4%9Bra+sosnarov%C3%A1&sourceid=srch_ga_cs
    Kdysi jsem k té paní šel na placenou přednášku a dodnes mne mrzí, že tam tehdy nedorazila.
    Každopádně pointa toho filmu je…taková zbláštní , až nebezpečná.
    V recenzích si toho všimnul zřejmě jen Respekt za paywallem.
    https://www.respekt.cz/komentare/film-svata-je-dobre-kdyz-novinari-lzou#utm_content=freshnews&utm_term=svat%C3%A1%20respekt&utm_medium=hint&utm_source=m.search.seznam.cz

  11. Avatar Saul
    Saul says:

    Tak to vypadá, že Novotný se nakonec z ODS opravdu odporoučí.
    Což je dobře, ten jeho blitek o Slováčkové byl neomluvitelný a ODS přece jen není slovenský fašistický Ficův Smer, po kterém se naší spodině tak stýská (zdravím Tarase)
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-z-ods-odejdu-pokud-me-vyzve-fiala-rekl-novotny-premier-mu-vyhovel-252253#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    Nu, ale teď se jistě můžeme těšit, jak se z Rady ČT odpouroučí i to intelektuálně i morálně podviživivené, o to víc fyzicky vypasenější tučné prase a Tarasův favoritní „poštěvák“ (© Věra Chytilová, která mu to s úsměvem řekla do jeho vypaseného tučného ksichtu přímo při rozhovoru s ním, kam si ji pozval:-))))
    https://medium.seznam.cz/clanek/moralni-majak-xaver-vzkazas-vasaryove-aby-ji-mraz-roztrhl-p-l-dezinformatori-uz-tleskaji-63870

  12. „Fanatická nenávist buzolátů (například těch dvou od Gravera) k Rusku je způsobena tím, že tam – mírně řečeno – LGBT+ nepodporují. Co se vítání muslimské imigrace týká (tedy těch, kteří jim zakroutí krkem), oni nevidí politicko-sociologické důsledky, ale vidí nové, mladé, neopotřebované ánusy.“

    • Avatar Saul
      Saul says:

      A už je tady !
      Tak si ho Gravere odvšiv, osprchuj, vydej mu pyžamo a župan, nastav medikaci…
      Po oddělení si ho už provedu sám.
      Snad nám tu nebude srát do pisoárů , jak je zvyklý 🙂

      • Avatar Ondřej
        Ondřej says:

        Latexová zástěra s viditelnýma červenýma skvrnama a manik kterému nikdo neřekne jinak než Vovka „střevní chirurg“ s viditelnými jizvami mezi tetováním znázorňující srp zapíchnutý do oční bulvy muže s klotovými rukávy a drobnými pejzy provede nutnou vstupní prohlídku všech tělních dutin jestli tam pacient se silnými sklony k sebepoškozování neskrývá nějaké zdraví nebezpečné předměty…žiletky, kapesní šitíčko anebo v kondomů ukryté kapsle s látkami na ředění krve atd. Bezpečnost pacientů především…

    • Tuším někdy vloni to Rusové vyřešili tak, že LGBT prohlásili za „extremistické hnutí“ a zakázali zákonem. Že to není hnutí a nelze tudíž takto zakázat, není v Rusku žádnou překážkou. Soudruh občan tedy smí být teplej, ale nesmí se hlásit k LGBT. Což ovšem do důsledku vzato může dávat smysl.
      Pokud jde o muslimské imigranty, tak tam je situace poněkud specifická. Muslimů tam principielně mají dost a chovají se k nim jako k ostatním Rusům, což potenciální imigranty zrazuje od toho, aby byli příliš problematičtí.

      • Ano, to smysl dává a je to celkem racionální uspořádání věcí. Dělejte si to po svým, ale nakrucovat se a trdlovat v průvodech (a blbnout dětem hlavy) nebudete. Všechna tři úchylná hnutí (LGBT, MeeToo i BLM) jsou založena na racionalitě zhruba ze třetiny, zbytek je odpudivá hysterie a lhaní, což můžeš sledovat v přímém přenosu na svých štamgastech. Saul u mě diskutoval asi dva, tři roky celkem bez problémů, sice s občasnými pravičáckými deviacemi, ale přijatelně. Jak došlo na Rusko a na nesouhlas (a na represe) s vyjmenovaným panoptikem, byl oheň na střeše a vyfauloval se. Fagan zápasí se svou chorobou a vynecháváním medikace, ale i on měl kdysi komentáře, které měly hlavu i patu díky jeho znalostem politických i společenských poměrů v Německu. Ale když jde o bukvice, tak je z něj pablb, fanatik a začne udávat. Hysterie a lhaní jsou markanty, opakuji. V jedné větě dvanáct slov a kromě předložek a spojek všechna cizí. Policajti ho už ale znají.

        • Avatar Saul
          Saul says:

          „Jak došlo na Rusko a na nesouhlas (a na represe) s vyjmenovaným panoptikem, byl oheň na střeše a vyfauloval se.“

          Už zase lžeš, Tarasi!
          Vzhledem k tvému pokročilém věku by se to sice dalo považovat za zapomětlivost a srařeckou demenci, ale mnohokrát jsi prokázal, že jako bytostný křivák lžeš zcela vědomě a záměrně.
          Tak je tomu jistě i v tomto, naštěstí zcela bezvýznamném, případě.
          Moje zabanovaní v tvé žumpě nemělo s Ruskem vůbec nic společného a bylo ještě před agresí těch tvých imperialistických mongolských přátel na Ukrajinu.
          Zabanoval jsi mne, když jsem se tě optal, kde sis vyvexloval bony na rifle, když ses chlubil, že jsi je za socíku nosil.
          Že jsi měl i v zadní kapse strčený hřebínek, fešáku ?😀

        • Avatar Saul
          Saul says:

          A tady je další tvoje LEŽ, dobytku.
          Teď prozměnu lžeš na své terase nářků.

          „“No a buzolát Saul mě na tom Twitru označil pod mým občanským jménem za pedofila, což je k jeho překvapení trestné“

          Na twitteru jsem tě pod tvým občanským jménem za pedofila nikdy neoznačil (což rozhodně neznamená, že jím nejsi)
          Takže trestné pomluvy a veřejného lhaní se dopouštíš jedině ty.
          Ještě to můžeš napravit veřejnou omluvou.
          Nebo samozřejmě ten údajný tweet odkázat, ale těžko můžeš odkázat něco , co neexistuje.
          Realita je totiž něco úplně jiného, než co se honí ve tvé pomatené stalinistické deviantní palici, ty koště.

          • Avatar Saul
            Saul says:

            Tak co, ty starý posero?
            Kdy ukážeš ten screenshot mého tweetu, kde tě pod tvým občanským jménem nazývám pedofilem?
            A proč neodkážeš přímo ten tweet?
            Nevymazal jsem ani jeden a stále tam jsou i ty, kde zmiňují i tebe.
            Po tom, co jsi svoji zvrácenou a úchylnou sexuální pozornost kdysi obrátil dokonce i směrem k mým rodičům jsem tě tam jednou pod tvým občanským jménem -sám jsi pod ním veřejně publikoval- opravdu uvedl a i tento tweet tam stále je.
            Tak do toho ulhaný zmrde , dokaž co jsi tvrdil, nebo se omluv.

          • Avatar Saul
            Saul says:

            „Po tom, co jsi svoji zvrácenou a úchylnou sexuální pozornost kdysi obrátil dokonce i směrem k mým rodičům“

            Tak zde se mírně poupravím.
            Sexuální deviant Taras směrem k mým příbuzným neobrátil svoji sexuální pozornost, ale zřejmě se jen potřeboval veřejně podělit o své trápení s nesčetnými venerickými chorobami, které ho celoživotně sužují.

            Zde tedy Tarasova úvaha, zkopírovaná z jeho blogu.
            Mohu dát samozřejmě na tu jeho žumpu i příslušný článek odkaz, ale tohle asi z jeho pravidelných blitků tam bohatě stačí:

            „Uvědomte si, že Fagan se Saulem, kteří mi sprostě a do komunistů a všelijak oslizle nadávají z azylu u Tribuna, v té době ještě nebyli na světě a jejich syfilitický fotr s nimi ochcával ploty po cestě z hospod těch nejpodřadnějších kategorií.“

          • Avatar Saul
            Saul says:

            Smutné ovšem je, že takové gerontské svoloči já musím vydělávat na důchod a bez mé finanční podpory by Taras místo mlsání Babišových kosteleckých párků z masokostní moučky tak akorát k večeři kradl myši svému kocourovi.:-)

        • Avatar Ondřej
          Ondřej says:

          Osobně, on je týrané dítě, na základě dysfunkčních vztahu jeho rodičů a problémy se sexuálně-partnerskymi vztahy, protože doma viděl jen mužské násilí na ženách sexualizovanou poníženost misogynnim jednáním otce, které se 100%!! přeneslo na jejich synka Tarase, který nedokázal překonat svá traumata z dětství. Násilná touha po pomstě na lepších, vznešenějších a kulturně vyspělejších lidech, jenž touto zločinnou to suitou, toužící opět po na nástupu Stalinových delnickych „dervišů“ je odsouzena k živoření v sudetské příhraniční pustině, vyhnanství a izolace od společnosti.

  13. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    Zastávat se Cimického a „naznačovat“ , respektive tvrdit, jak to dělá Taras, že sexuální oběti toho predátora v bílém plášti jsou hysterky, to už je absolutní dno.

    A nejen to – je to

    § 365Schvalování trestného činu
    (1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

    Je tedy známo,. že Taras v tomto ohledu již několikrát rubicon překročil. Horoval pro okupaci a nápravně-převýchovné tábory po vzoru těch sovětských mučírem na území Estonska a Lrotyšska v letech 1940 (a za masových deportací od několiměsíčních miminek až po 90ti leté stařeny a zvěrstva v nacistických, pardon v tomto případě ještě horších – komunistických – dobytčácích), násilnou Rusfikaci, šíří nenávist k etrnickým, náboženským sexuálním a dalším menšinám.

    Nicméně mám s ním jistý záměr, a není při jeho realizaci vhodné do toho tahat oficiální orgány – měl by si uvědomit, že trh dokáže zcela legálně daleko „lepší kousky“ než pár policejních mlátiček v gumových rukavicích, tedy zcela legální stav čistě jen způsobený tím, že někdo bude chtít jisté zadostiučení za to, že on páchá jisté příkoří v rámci jeho domnělých svobod druhým – takže dokáže i zcela legální svoboda druhých (zvlášť KDYŽ NA TO MAJÍ) páchat recipročně zcela legálně dosti nesnesitelné hoře dezolátům jeho typu, asociálního marxleninisty v předterminálním stavu, asociála bez přátel, bez příbuzných, bez lásky a ústy osamoceného a utápějícího se v nenávisti. Bolest endogenního charakteru je velice maligní…v jeho případě, to bude navíc ideolicky velmi, velice hořský „Zuckerkandl“ který mu jistě nebude chutnat. Víc neprozradím:-)

    • Avatar Saul
      Saul says:

      Na další psychopatické výlevy toho kremelského stalinisty z terasy nářků si ještě rádi počkáme.
      Až Tarasúv kolega v deviaci, sexuální násilník a pedofil Cimický stane před soudem.
      A to je jisté!!
      A vyslechne si- doufejme- spravedlivý a nepodmíněný trest, odpovídající jeho zločinům.
      Mnohé podobné sexuální trestné činy evidentně v té době jiným prošly bez povšimnutí, proto tyto úchylné sexuální invalidy Cimického trestní stíhání tak irituje.

      Tolik k Cimickému, ovšem na psychopatické výlevy, nepostrádající autorovu sexuální nevyrovnanost, starý agresivní násilník Taras Cimického nepotřebuje.
      Zajímavá je i jeho poslední „politická“ úvaha.

      „Fico je politický formát (stejně jako Orbán), který šéfové západních vlád postrádají. Viz bisexuál korouhvička Macron….“

      Dále v tom komentu ještě zmiňuje i cosi o „vyhánění železným koštětem“ , ale to už asi v jeho tristním psychickém stavu ukázkového dezoláta udiví málokoho.

  14. Avatar Ondřej
    Ondřej says:

    Naštěstí dezolé už pochopili, že Václavák vládu nesvrhne díky nedostatku ochotných, věčně holých prdeli (zdravím Tarase😃). A tenhle dezolát to má jako vycházku Na Borech, sice povinnou, ale s možností šířit smrad tolik přitahující všechnu tu lidskou havěť jak světlo všechny ty noční můry…

    • Avatar Saul
      Saul says:

      Deviant Taras se svými nohsledy se teď tématicky posunuli k obraně devianta a pedofila Cimického.
      https://www.novinky.cz/clanek/krimi-prvni-chlap-ktery-na-me-takto-sahnul-bylo-mi-16-dalsi-poskozena-popsala-zkusenost-s-cimickym-40469951
      Inu, jak se u nás říká, vrána vráně oči nevyklove, nebo svůj k svému…
      U Cimického je ale zajímavé, že za odhalením jeho kriminální minulosti paradoxně stál Zeman.
      Ta šokující odhalení se dostala na veřejnost až po Zemanově návrhu na státní vyznamenání Cimického.
      On ten starý lánský ožrala rád říká, že dává polibky smrti.
      Pokud bude Cimický odsouzen k nepodmíněnému trestu, což se doufám stane, bude pro něj možná tento Zemanův polibek smrtelný opravdu doslova.

      • Avatar Ondřej
        Ondřej says:

        Misogyn, sadista, libující si v tom, že může slabšímu (teď už jich na s větě skutečně slabší h než je on sám moc.neni, krom děti, na ty stále ještě stačí) ubližovat a „dokazovat“ si tak svoji převahu. Tuto potřebuju mají zvlášť explicitně vyvinutou jedinci patří si zcela sociálně na dno společnosti, jsou to individua vyvržená na jen okraj, a ze svých celoživotních minerálku žijí ve schysofrenni představě jak jsou mocni, a jak se pomstí silnějším a úspěšnějším…Věří že je do své pozice někdejšiho společenského hegemona dělnické třídy a stranického burreau KSČ vrátí opět Putin, poté co násilím zabere starou Evropu a zotročí si tam zase lidi a vyhladí v koncentracích společenské, ekonomické a především profesní elity (na ajťáky má obzvláště spadeno, gravere:-)…

        Muhehehebe!!

        • Avatar Saul
          Saul says:

          Zastávat se Cimického a „naznačovat“ , respektive tvrdit, jak to dělá Taras, že sexuální oběti toho predátora v bílém plášti jsou hysterky, to už je absolutní dno.
          I když…myslel jsem, že toho dna ten úchylný a šílený stalinistický betonář dosáhnul když tvrdil, že v Buči vraždili Ukrajinci, zranění civilisté po bombardování jeho ruských přátel jsou najatí herci atd.
          Ale kdepak, Taras pilně kope a hrabe.
          Ten se ještě dohrabe až k tomu neméně šílenému Astrovi do Austrálie, budou tam klokany vyučovat marxismus-leninismus a jako dva významní guruové hlásat, že žádné dno není:-)
          No, v postatě budou mít pravdu.
          Hlavně to morální dno pro takové ulhané dementní figurky opravdu neexistuje.

          • Avatar Saul
            Saul says:

            Jinak, ono by to vlastně na terase nářků bylo docela veselé čtení.
            Blbům se každý rád zasměje.
            Když ale ti gerontští deprivanti míří záměrně na ty bezbranné cíle, které si už zažily tolik utrpení, tak se ti zmetci, se svým vožděm Tarasem v čele, dají definovat jen jedním výstižným a stručným označením.
            Zmrdi.

          • Avatar Ondřej
            Ondřej says:

            Myslím, že se brzy rozejde i s nejblizsimi (Mudra, Astra ad.) protože míra tarasovy radikalizace, já tomu říkám dle definice moderního psychiatra Otto Kernberga (difúze vlastní identity), je nenávist k jakékoli oponentuře,něco jako drogová závislost.

            Člověk vyhledává nesouhlas, třeba i drobny, korigujíci třeba jen faktografii, jako na utkavou potřebu ZASADNI CHRONICKÉ MANIODEPRESIVNÍ IRITABILITY ,že spor přímo vyhledává a sugeruje si (tady je podobný psychologický profil PUTINA a ruského narativní obecně, že všichni Rusku usilují o život a chtějí je vyvraždit a proto je pro ně jediným řešením, vyvraždit všechny ty o nichž si myslí, že jsou jejich nepřátele – což je dnes celý vyspělý svět zahrnující G20, včetně dneska už i takové Argentiny anebo technologicky a politický mocného Izraele.

            Přátelé jsou jen vojenské režimy po převratech junt (cely africký Sahel a speciálně režimy, kde se vyvražďovali lidé jen proto, že měli více placatý nos anebo si dávali kroužky do uší jinak než ti, co měli být. základ znaku správného „národa “ viz Tutsiové ve Rwandě)) nebo doživotních diktátorů (Kim a KLDR) anebo fanatických Ajatollahů (Írán)

            Je to nemoc patřící do kategorie agresivni destrukce osobnosti, pramení i z nespokojeného sexuálního pudu v aktivní fázi činnosti libida a přeměny pozitivní neurální stimulace na destruktivní agresivitu. Nejvíce tuto potřebu pociťují impotenti anebo TRVALE PONIŽOVANÉ OSOBY…

            Myslím, že na studium Tarasovy osobnosti by měly vést psychiatricke klinické instituty pro výzkumy sexuálních patologii, zvláštní skripta:-)

  15. Avatar Saul
    Saul says:

    Tchoř je OK.
    „Normální“ ukázka dezolátské žumpy, která zkouší kde a jak se v demokracii zviditelnit .
    Proč to nezkusit?
    Problém není v Thorovi, ale v těch kovbojích z magošu, kteří by podobnou verbež mohli spláchnout- i v mantinelech demokracie- jako prach z krku whiskou v baru.
    Jenže na tom magistrátu žádní kovbojové nejsou.

    • Thor jako persona je bezvýznamný šulin. Jenže si z něj… hm, někdo vymodeloval symbol (resp. jeden ze symbolů), přes který demonstruje, co všechno si jejichlidi můžou dovolit a jak je státní moč bezmočná. Teď Tchoř infiltroval na Václavák, kde přespává v nákupním košíku, zatímco svůj původní slum si ponechává jako investiční byt.