hledat

Tags:

Jedno z nejočekávanějších spojení v historii českého rapu je venku. Chceš origo za nulový peníz?

Sdílej

Tuzemská rapová veřejnost si musela počkat, ale hlavní vlastně je, že se nakonec dočkala. Kato a Rest spojili síly, aby vytvořili lyrický A)TÝM, který se nyní uchází o přízeň přehrávačů a sluchovodů zdejšího publika. Očekávání byla obrovská a tam, kde se očekávalo, rozhodně ke zklamání nedošlo. Pokud jsi ještě nezískal do své kolekce origo a zároveň máš vítr v peněžence, nezoufej, v redakci nám uvízly tři kusy, které můžeš získat za nulový peníz.

Výrazné tváře tuzemské rapové scény, které v minulosti již obstály samostatně. Tak by se dalo charakterizovat duo Adamů, kteří si při tvorbě společného disku osvěžili, jak chutná týmová práce. Nechybělo ale také dlouholeté přátelství a podobný hudební vkus, což jsou celkem slušné základy, aby se výsledek povedl. Křest proběhne v obou největších městech České republiky, 14. května v Lucerna Music Baru v Praze a 23. května v Kabinetu Múz v Brně.

Soutěžní otázka o 2 ks desky A)TÝMu:

Jak zní název dílny, ve které vznikají projekty Kata?

a) Pracovna

b) Topičův salón

c) Strojovna

d) Rooftop

Správnou odpověď pošli na soutez@bbarak.cz do pravého poledne 13. května a do předmětu uveď „A)TÝM“. Nezapomeň přidat i své civilní jméno a adresu, aby ti zásilka byla bez problémů doručena. Redakce Bbarak.cz ti přeje hodně štěstí, a pokud se na tebe zrovna v tomto případě neusmálo, můžeš si disk zakoupit na shopu Ty Nikdy.

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1