hledat

Tags:

Z Bratislavy přichází nová óda pro všechny pouliční malíře. Deviant se po delší odmlce přihlásil o slovo

Sdílej

Delší hudební odmlka v mnoha případech ještě neznamená, že by interpret pověsil mikrofon na hřebík a zřekl se další studiové aktivity. Někdy jsou prostě priority jinde, stejně tak múza, která ne všude klepe na dveře den co den. Po čtyřleté odmlce se o slovo přihlásil Deviant, někdejší člen bratislavského uskupení 5R, aby přichystal ódu pro všechny pouliční malíře.

V roce 2020 Deviant vydal své debutové album „Havran“, které vystrčilo růžky i mimo slovenskou metropoli. Možná, že se letošní rok ponese v duchu jeho další desky, ale to bychom asi už moc předbíhali.

Novinka nese název „Záťah“ a hudebně se pod ní podepsali producent Ajvy a Tomi Legend s kytarou v ruce. Výsledek domíchal ve studiu DJ MikroMan a vizuál na svá bedra položilo Bropicture.

Nemůžeme se v redakce Bbarak.cz ubránit dojmu, že na nás při poslechu dýchl nostalgický závan z let, kdy v Česku okupovaly kina snímky „Gymp“ či „Vejška“.

Adrenalin spojený s writtery je však všudypřítomný i dnes, proto nebudeme jen vzpomínat a raději se budeme třeba při návštěvě Bratislavy ohlížet kolem, co tamní panely aktuálně nabízí.

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1