Luca Faloni představuje kolekci Alpine View inspirovanou italskými horami

09. Květen 2024 | Redakce LUXUS.cz | čtenost se zde objeví 08. 06. 2024

Luca Faloni je luxusní značka pánského oblečení, která nabízí časově nezávislé designy vyrobené v Itálii z nejlepších materiálů, jako je čistá kašmírová, bavlna, hedvábí a vlna. Nyní přichází s novou kolekcí Alpine View, která je inspirována krásou a atmosférou italských Alp.

Kolekce Alpine View je složena z pletených svetrů, kardiganů, roláků a šálů z kašmírové a merinové vlny, které jsou ideální pro chladné zimní dny. Barvy kolekce odrážejí přírodní odstíny horské krajiny, jako jsou modrá, šedá, béžová, hnědá a zelená. Kolekce také zahrnuje košile, chinosy a kalhoty z bavlny, hedvábí a vlny, které doplňují pleteniny a dodávají outfitům sofistikovaný vzhled.

Luca Faloni je známý svou pozorností k detailu a kvalitě. Všechny produkty jsou vyráběny v Itálii z pečlivě vybraných materiálů od renomovaných dodavatelů, jako jsou Cariaggi, Loro Piana, Albini a Vitale Barberis Canonico. Značka také spolupracuje s řemeslníky, kteří mají dlouholeté zkušenosti a dovednosti v oblasti pletení, šití a koželužství.

Snaží se nabídnout zákazníkům nejen stylové, ale i funkční a pohodlné oblečení. Kolekce Alpine View je navržena tak, aby byla vhodná pro různé příležitosti a aktivity, od procházek po horách, přes relaxaci u krbu, až po večeři v restauraci. Značka také nabízí možnost osobního poradenství a míry v jejích obchodech v Londýně, Miláně, Paříži a New Yorku.

Galerie