Zvyšte viditelnost vaší značky a inzerujte na portále remspace

10. 5. 2024

Zajímáte se o zvýšení viditelnosti vaší značky, posílení marketingových strategií a rozšíření vaší klientely? Nabízíme vám možnost inzerovat na stránkách online magazínu a komunikační platformy remspace, kde můžete využít různorodé prezentace vaší firmy. Pro získání podrobnějších informací nás prosím kontaktujte na e-mailu produkce@msgroup.cz. Těšíme se na vzájemnou spolupráci!

O nás: Online magazín remspace, který je zároveň platformou pro konání konferencí a odborných debat, se pyšní dlouholetou tradicí od roku 2001 a patří mezi průkopníky v oblasti realitní žurnalistiky v České republice. Magazín má za cíl poskytovat detailní pohled na aktuální dění v realitním sektoru, stavebnictví, developmentu, architektuře, investicích, urbanismu, legislativě, technologiích, inovacích a rozvoji infrastruktury.

Konference remspace představují důležité místo pro setkávání a výměnu názorů mezi odborníky a vedoucími osobnostmi v oboru. Remspace se pravidelně stává důležitou komunikační platformou, která umožňuje sdílení odborných znalostí a napomáhá k posunu standardů realitního trhu v České republice na vyšší úroveň.

remspace

Exkluzivní partner

Hlavní partneři

Partneři