Jsme na představení posledních třech dílů minisérie Iveta, jak vy vzpomínáte na tuto zpěvačku?

Všechny její písničky mi zazněly zprava i zleva a já to vnímám jako životní motivaci. Ta žena tady v Česku za sebou něco zanechala, i když na to někdo může mít negativní vzpomínky, tak já říkám, že z každé negativní myšlenky se odráží ta pozitivní, proto tady za sebou zanechala i hodně toho pozitivního. Všichni v uměleckém světě se od ni mají co učit.

Zdroj: VLM

Tancoval jste někdy na nějakou její písničku?

Myslím si, že jsem už na něco jejího zatančil. Vyrůstal jsem na oldies hitech, co si pouštěli moji rodiče, a já se k těm písničkám znovu vracím. Myslím si, že inspirace pro umělce je právě to vracet se do minulosti. Možná, že toho letos v nějaké show využiji.

Vy jste se nedávno vrátil z reality show Survivor. Jsou po fyzické stránce těžší přípravy na StarDance, nebo účast v Survivoru?

Mám to říct na rovinu? Survivor je o tisíc procent těžší. Po pěti dnech jsem si říkal, že jsem byl blázen, když jsem si stěžoval na to, že jsem ve StarDance unavený. Řekl jsem si, že jestli budu ve StarDance znovu, budu si to extrémně užívat a nebudu si vůbec na nic stěžovat.

Když na to pohlížíte zpětně, šel byste do Survivora znovu? Co byste udělal lépe?

Teď už mám zkušenost, kterou jsem si prošel. A vím, že je to zkušenost, která mi stačí jednou za život. Nechalo to ve mně obrovskou vzpomínku, tohle si málokdo prožije. Těžko se to popisuje. Tady každá pochopí asi patnáct až dvacet procent. Do teď mě nikdo nechápe.

Vy nastupujete do nové řady StarDance, máte vůbec po ostrově energii na tréninky?

Lidi mi už asi deset let po sobě říkají, že jsem mladý a zvládnu to. Ale těch deset let uteklo. Z poslední řady StarDance jsem rovnou skočil do Survivora a teď ze Survivora skočím do další řady StarDance. Asi mě to mělo posílit a snažím se to nastavit tak, abych nebyl vyčerpaný, abych někde tu energii nabral. Možná v některém tanci přenesu to, co jsem si na ostrově prožil.

Už víte, s kým budete tančit ve dvojici?

Vůbec nevím, kdo bude tvořit mou alianci na tanečním parketu. Doufám, že se to během května dozvím, ale zatím si tím hlavu nezasekávám. V předchozích třech řadách jsem to bral tak, že jsem spekuloval, kdo je vyšší či menší. Teď si tím nelámu hlavu.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články