hledat

Tags:

Řadou hvězd obklopený Ghostface vydává po pěti letech album. Má na to pořád?

Sdílej

Ghostface Killah už nevydal album několik let. Čtyři a půl přesněji řečeno. A zlí jazykové už tehdy tvrdili, že se mu změnil hlas, že je takový hlubší a že už to není ono. Má tedy Ghostdini šanci opět zaujmout s novinkou „Set The Tone“? 

Určitě má a nemůže za to ani plejáda hvězdných hostů. Ta čítá jména těžkého kalibru jako: Nas, Jim Jones, Sheek Louch, October London, Kanye West, Fat Joe, Ja Rule, AZ, Busta Rhymes, Remy Ma a Wu rodinu zastupují Raekwon a Method Man. 

Album s podtitulem „Guns & Roses“ je se svými 19ti skladbami (včetně několika málo skitů) špalek, který zdá se nabízí celé spektrum toho, co máme na Ghostovi rádi a především, co má rád on. Soulové samply, historky, porce poctivého RnB, ale i striktní Wu bangery. Pretty Toney zde navíc zní hladově se svojí typickou energickou kadencí.

Převažuje asi ten árenbíčkový tón, ale to není na škodu, třeba Ghostovo album „Ghostdini: Wizard of Poetry in Emerald City“ je jedna z nejlepších RnB / Rap desek všech dob. Je to zkrátka parketa, která Tony Starkovi sluší a patří k němu a je radost vidět, že na to nezanevřel ani po necelých pěti letech. 

Ghostface Killah a Nas se po dlouhých 29 letech opět potkali v jedné kopající skladbě…

Tagy:
Tao Quit

https://linktr.ee/taoquit BBarak Obbama

  • 1