Sexteto válečnic… aneb Kde o ženskou krásu nezavadíš

Sexteto bez těch první třech písmen, přirozeně…, se sexuálností bych toto nespojoval, a sice v pořadí zleva doprava.

Litevská premiérka Ingrida Šimonytė, nynější TOP star – která si právě nechala tamním parlamentem odsouhlasit vyslání litevských vojáků na Ukrajinu, stálice kontinuální nacifikace Evropy šéfka Bruselu Ursula von der Leyen, předsedkyně strany bez voličů Marketa Pekar-Adam, zlá Jana Cernoch, předskokanka Ursuly von der Věra Jour a oč podrostlejší o to drzejší Dana Drab.

Co žena, to sálající něha z očí, že? Co jméno, to válečný pojem – co výraz, to zračící se nenávist. Můj ideál ženské krásy se nachází pod tímto …tetem, aby se úmyslně vyhnul tomu »sex«…

Marija Zacharovová, mluvčí ruského Ministerstva zahraničí

Člověk se při pohledu na Marušku přestává divit, proč globalisté tolik nenávidí Rusy a Slovany. Krásná baba, jen co je pravda…

Jan Čech

Související články

8 KOMENTÁŘŮ

  1. Ještě je třeba vzpomenout ministryni války Černochovou, která v ČT24 blouznila u Moravce o tom, že jaderné údery taktickými jadernými zbraněmi na Ukrajině představují pro ČR nulové riziko. Zaštiťuje se při tom Danou Drábovou, která má na tričku napsáno – Chcimíři všech zemí vyližte si prdel (toť doslovná citace předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost ČR Dany Drábové).
    Za pakt mezi Rychetského Pětikoalicí a USA a zvací dopis pro nové americké okupanty ČR, který podepsala Černochová, Fiala a Pavel je historicky zodpovědná Fialova vláda a celá Rychetského Pětikoalice. Jednou se budou za toto svinstvo spáchané na tomto národě a zemi zodpovídat. Pamatujme si jejich jména.
    Ve Fialově a Rychetského Pětikoalici jsou zkrátka myslitelky, které pohání vpřed jen nenávist k tomuto národu, který se jim skládá na horentní nemravné platy.

  2. Nic nového pod sluncem, že se zdejší proruská “novinářská” chátra, nemajíc žádné relevantní argumenty k obhajobě zabíjení bezbranných civilistů na Ukrajině a ničení tamní infrastruktury, uchyluje k bodyshamingu osob ženského pohlaví. Oni ale moc dobře vědí, že lůza, která jim tu tleská, nic jiného než podobné žumpoidní výlevy nevyžaduje.

    • Brázda stále hledá klacek proti iportaL24 a stále nic, stále se mu nedaří nějaký nalézt.
      Brázda je opravdu jen takový malý zasmrádlý vlezdop*rdelista Fialy a Rychetského Pětikoalice a Pavla, Brázda je takový malý český smrad z Fialova exkrementu, vlastně h*ovna, aby tomu i Brázda rozuměl.

    • Soudruh má jistě nad postelí vylepené plakáty známých komunistických krásek, jen namátkou připomenu Marušku Kabrhelovou, Martičku Gottwaldovou,

      • Josefe, to jste asi špatně pochopil poslední větu (nebo přehlédl?): “Člověk se při pohledu na Marušku přestává divit, proč globalisté tolik nenávidí Rusy a Slovany. Krásná baba, jen co je pravda…” Protože je to pod fotkou, myslím, že nemyslel Kabrhelovou 🙂

      • Ty bývaly v mladším věku pohledné, podobně jako Naděžda Krupská nebo Jiřina Švorcová.
        O Martě Gottwaldové tvrdí současná propaganda, že prý byla “hloupá”. Jistě nebyla tak hloupá, aby podporovala nácky a hnala lidi do nespravedlivých válek.

    • Samozřejmě jejich nepůvab je vedlejší, rozhodující je, že se daly na stranu nesvobody, diktatury, porušování lidských práv, tedy na stranu kyjevského režimu.

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy