bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Problém pro Oilers. Draisaitl bojuje se zraněním

10. května 10:00

David Zlomek

Komplikace pro Edmonton! Oilers by se totiž ve druhém zápase druhého kola proti Vancouveru Canucks mohli obejít nejen bez Leona Draisaitla, ale také bez Adama Henriquea.

Trenér Oilers Kris Knoblauch potvrdil, že oba mají nespecifikované zranění a možná nebudou moci v další zápase hrát.

"Leon a Adam, u těch dvou půjdeme den po dni a před zápase dám vědět, jestli budou hrát, nebo ne," mlžil Knoblauch po tréninku.

Draisaitl odešel ve středu v půlce druhé třetiny do šatny Oilers se zjevným zraněním po desetivteřinovém střídání, ale ve třetí třetině se vrátil do hry. Ve čtvrtek však netrénoval.

Po zápase Knoblauch uvedl, že důvodem Draisaitlova odchodu byly křeče a problémy s výstrojí. Útočník si při prohře 4:5 s Canucks připsal dvě asistence. Edmonton však vedl ve druhé třetině 4:1 a do třetí třetiny vstupoval s dvoubrankovým náskokem, než Canucks v rozmezí pěti minut vstřelili tři góly v řadě a získali první zápas.

Draisaitl má v šesti zápasech play off na kontě 12 bodů (pět gólů a sedm asistencí), o jeden méně než Connor McDavid.

Henrique ve čtvrtek bruslil s týmem poprvé od začátku května. Neúčastnil se však cvičení ve formacích a jen z lavičky sledoval konec tréninku.

Connor Brown nahradil Henriqueho v prvním zápase poté, co vynechal první kolo jako zdravý náhradník. Očekává se, že v případě, že Draisaitl nebude k dispozici, nastoupí Sam Carrick.

"V play off potřebujete široký kádr, proto jsme při uzávěrce přestupů získávali tyto hráče," řekl Knoblauch o získání Henriquea, Carricka a obránce Troye Stechera. "Vytlačili jsme ze sestavy několik docela dobrých hráčů, ale když hrajete každý druhý den ve vysoké intenzitě play off, kluci se potlučou a vy je rázem potřebujete.“

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.