Nová velká OKTAGON posila vlastně ve skutečnosti není tak úplně posila?

OKTAGON

Na turnaji OKTAGON 57 ve Frankfurtu jsme byli svědky hned dvou velkých loučení. Své sbohem MMA kariéře totiž dali velikáni Puetz a Brož. Na druhou stranu však bylo potvrzeno, že na turnaji OKTAGON 61 na velkém fotbalovém stadionu uvidíme novou tvář a známé německé jméno Maxe Cogu. Všeobecně se tedy bralo, že je Coga novou OKTAGON posilou, ale ono to ve skutečnosti bude trochu jinak.


To snad ne! Naštvaný Mate Sanikidze má varování pro OKTAGON vedení

„Po triumfálním vítězství na NFC 18 ve Frankfurtu nad Mohanem a získání titulu NFC Double Champ se Mad Max Coga představí 12. října na OKTAGONu v Deutsche Bank Parku ve Frankfurtu nad Mohanem před více než 50 000 fanoušky. Týmy FIGHTING a NFC mají z Maxe radost a přejí mu na této jedinečné akci mnoho úspěchů. Zprávy o obhajobě jeho titulů na NFC přineseme po skončení akce,“ informovala totiž německá organizace NFC, ve které Coga aktuálně drží dva tituly.

Dle výše zmíněného vyjádření a našich informací to tedy vypadá tak, že Coga není plnohodnotnou posilou OKTAGONu, ale je na turnaj OKTAGON 61 zapůjčen v rámci dobrých vztahů. Následně se totiž evidentně počítá s dalšími obhajobami v NFC, takže v úvahu připadají maximálně střídavé starty, ale uvidíme, jak se celá věc vyvine. Coga je však rozhodně pro celou akci obrovskou posilou, což se odrazilo na prodejích lístků, kterých bylo za zhruba týden pryč přes 30 000, což je neuvěřitelné číslo, které nyní jistě ještě dále poroste.

 

Co nás čeká?

8.6. Praha – OKTAGON 58

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kincl vs Peňáz – o titul střední váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Petrášek vs Sami

Rock vs Pokorný

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




   

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Ďatelinka vs Raška

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita




    

21.9. – Brno – OKTAGON 60

Kalašnik vs ?

Lengál vs ?

Roušal vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 61

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *