10. 5. 2024

Novinka pod lupou: Frankly Speaking (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Frankly Speaking
Žánr komedie, drama, romantický
Stanice Netflix
Premiéra 1. 5. 2024
Vysílání středa
Délka pilotu 62 minut

O čem to je?

Uznávaný televizní moderátor se při vysílání najednou přestane ovládat a řekne, co mu přijde na jazyk. To zaujme televizní scenáristku, která si ho pozve do svého pořadu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Buďme k sobě upřímní… čekala jsem to lepší. Téma podle popisu znělo naprosto parádně, ale zpracování za mě hodně pokulhává. Možná je to tím, že v první epizodě se vlastně základní premisa objevila až v samotném závěru a ještě nebyl vůbec čas ji pořádně prozkoumat, těžko říct. Ale pilot je to, co má diváka nalákat na další sledování, a za mě to tady bohužel nevyšlo.

Je to asi i tím, že hlavní hrdina je mi nesympatický, a to jak charakterově, tak i vzhledově. Nebaví mě na něj koukat a jeho osobnost ve mně nevzbuzuje žádné emoce, možná jen ty negativní. Jeho ženský protějšek je lepší, ale ani ona to nezachraňuje, nemají totiž mezi sebou žádnou chemii.

Na to, že měl pilot přes hodinu čistého času, se v něm nic moc nestalo, jak říkám, až v samotném závěru hrdinovi zkratoval mozek a začal se řídit rčením co na srdci, to na jazyku. Možná se to v dalších dílech zlepší. Za mě by ale bylo vhodnější se do příběhu vrhnout hned po hlavě, třeba namísto té naprosto zbytečné scény s průjmem ve výtahu.

  • zajímavé téma
  • téma v pilotu není vůbec prozkoumané
  • hlavní hrdina není sympatický
  • se svou parťačkou nemají žádnou chemii
  • scéna ve výtahu
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu