Chuck Norris zachraňuje svět před mimozemskou hrozbou! Trailer vás určitě pobaví

Zdroj: Quiver Distribution

Nyní čtyřiaosmdesátiletý Chuck Norris se před lety rozhodl, že by se na stará kolena ještě jednou rád vrátil před kamery (naposled božské cameo v Expendables 2). Bohužel mu na stole přistál scénář k béčkové sci-fi Agent Recon a on s nabídkou souhlasil. Říká se, že naděje umírá poslední, v tomto případě to ale zřejmě neplatí.

Chuck Norris hraje Alastaira, velitele tajné pozemské bezpečnostní jednotky. Ten povolá zelenáče Jima, aby se spolu s ním, ostříleným plukovníkem Greenem a jeho mariňáky vydal na misi, jejímž cílem je prozkoumat záhadné energetické poruchy na základně v Novém Mexiku, která je podezřelá z experimentů s mimozemskou technologií.

Čtěte také: Roboti se stali běžnou součástí ruské společnosti. Tento seriál z Netflixu jste možná neviděli a je to škoda

Když se tým setká s neznámou bytostí, která má nejen mimořádnou sílu a rychlost, ale také schopnost ovládat vojáky, musí se probojovat nezastavitelnými hordami, aby odhalila pravdu o nepřátelské mimozemské pevnosti a zabránila zániku lidstva.

„Dlouho jsme hledali příležitost spolupracovat s legendárním Chuckem Norrisem, kde by mohl předvést své stále výjimečné bojové schopnosti,“ řekli zástupci společnosti Quiver Distribution Berry Meyerowitz a Jeff Sackman. „Byli jsme nadšeni, když se po přečtení scénáře Dereka Tinga k filmu okamžitě připojil, a nemůžeme se dočkat, až ho jeho početní fanoušci opět uvidí v akci.“

Agent Recon vychází v digitální podobě na VOD 21. června.

Zdroj: Quiver Distribution