„Papaláši si udělali mecheche.“ V metru slavili výročí. Ale obyčejní museli šlapat okolo

10.05.2024 11:09 | Monitoring

9. května 2024 oslavilo pražské metro padesát let. A oslavy byly speciální. Dopravní podnik hlavního města Prahy totiž uspořádal speciální jízdu pro pozvané hosty, kdy však u této příležitosti uzavřel na půl hodiny stanici Kačerov. „To je vtip? Tohle by se asi nemělo stát ne?“ ptal se jeden z cestujících na sociální síti X.

„Papaláši si udělali mecheche.“ V metru slavili výročí. Ale obyčejní museli šlapat okolo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlak ve stanici metra trasy B Florenc

„Papaláši si chtějí udělat mecheche, tak nechají uzavřít jednu z nejdůležitějších stanic v síti, na půl hodiny, v dopravní špičce. To je vtip? Tohle by se asi nemělo stát ne? Budou za tohle padat hlavy nebo se vedení města bude chovat stejně jako v dobách, kdy se metro otevíralo?“ zeptal se na sociální síti jeden z uživatelů.

„Hlavně to bylo strašně špatně oznámené. Fakt masakr. Spolužák kvůli tomu přišel pozdě na hodinu do Krče,“ dodal další diskutér.

„Tak to je přesné, aby si kdosi mohl přestřihnout pásku a cítit se u toho jako Husák, my ostatní s peprnými slovy hnali na narvaný bus směr Budějovická, pro mě min. 25 minut mého času, pro někoho prošvihnuté vyšetření v TN apod. Ostuda!“ zmínila i další.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Martin Baxa byl položen dotaz

Užitečnost veřejnoprávních médií

Kde jste přišel na to, že většina společnosti považuje veřejnoprávní média za užitečná a souhlasí s platbami za ně? Dle mého názoru je to lež. Neznám jediného člověka ve svém okolí (stovky lidí), který by s vaším názorem souhlasil. Kdyby se udělalo referendum zda platit, či ne, koncesionářské poplat...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Útočíte na mou zesnulou matku? Nechutné.“ Nerudová cílila na rodinu Turka. Ten se neudržel

23:23 „Útočíte na mou zesnulou matku? Nechutné.“ Nerudová cílila na rodinu Turka. Ten se neudržel

Danuše Nerudová, novopečená členka hnutí STAN, zatížená očekáváními – a Filip Turek jako kandidát Mo…