TEDxPragueCountdown

TEDxPragueCountdown

Adresa:

Praha 5, Kampus ČSOB, Výmolova 353

Termín: 8.6.2024 v 11:30 hod. (sobota)
Vstupné:

1090–⁠⁠⁠⁠⁠⁠1390 Kč

8červen sobota 11:30

Žánr: ostatní akcekonference životní prostředí udržitelnost vzdělávání


Moc a síla. Jedinec a společnost. Tady a teď versus budoucnost. To je jen pár hesel, která charakterizují letošní konferenci TEDxPragueCountdown, která proběhne 8. června v nadčasové budově kampusu ČSOB v ulici Výmolova na Praze 5. 

O rozšíření obzorů, nahlížení problémů jinou optikou a potřebných krocích směrem k budoucnosti pohovoří odborníci z různých odvětví. K řečníkům pro letošek patří například slovenská modelka Liberty Blake Simon, psycholožka a sociální inovátorka Soňa Holúbková, egyptolog a archeolog Miroslav Bárta, transformační kouč Zdeněk Štěpánek, mladá klimatická aktivistka Klára Bělíčková, politička a koučka Jasna Flamiková či Patrik Meliš-Čuga, vedoucí AI Center of Excellence v PWC.

Přednášky doprovodí i kulturní program a umělecká instalace. V ceně vstupenky je kromě vstupu na konferenci také celodenní rostlinné občerstvení, prostor pro networking s řečníky a komentovaná prohlídka kampusu ČSOB

TEDxPragueCountdown 2024 je celodenní konferencí, kde se setkávají odborníci z oblasti
environmentalistiky, historie, umělé inteligence, vzdělávání, sociologie a dalších společensko-vědních oborů. Cílem konference je sdílet témata hodna šíření, rozpoutat diskusi, propojovat a inspirovat.

Kulturní centra v Praze Akce v MČ Praha 5, Kampus ČSOB

Podobné akce

23květen čtvrtek 17:00

Se Zdeňkem Lukešem po ostrově Štvanice

, U sochy od Josefa Mařatky v parčíku u Hlávkova mostu Ostatní

23květen čtvrtek 18:00

Antoinette Helbing: The Laughing Crowd

, U Českých loděnic, U Libeňského pivovaru 4 Ostatní