Barefoot obuv Xero Shoes

0

Pánské lehké silniční běžecké boty XERO SHOES HFS II White

Máte ráda flexibilitu, pohodlí, když jsi jdete zaběhat a jako třešničku na dortu design? Zkuste nové Xero Shoes HFS II. Tenisky jsou určeny pro silniční běh, ale s těmito botami toho zvládnout mnohem více. Kromě běhání, v nich můžete také cestovat, vyrazit v nich do práce, do fitka, do města, na procházku se psem či kamkoliv jinam budete potřebovat. Vršek je vyrobený ze síťoviny a podrážka je inspirovaná vzorkem pneumatiky. Pro větší ochranu je přidaná tenka vrstva pěny BareFoam, která je obalená jako košíček kolem svršku, čímž HFS II získaly známější profil. Boty Xero mají nevyvýšenou patu (“zero drop”) pro správné držení těla, jsou designované nízko při zemi pro dokonalou rovnováhu a hbitost, mají flexibilní podrážku, která vám poskytne tu správnou míru ochrany, abyste se mohla pohybovat v naprostém pohodlí a bezpečně vnímat půdu pod nohama.

Boty koupíte za doporučenou prodejní cenu 3500 Kč v internetovém obchodě xeroshoes.eu/cs/ a ve specializovaných prodejnách a e-shopech.

Dámské lehké silniční běžecké boty XERO SHOES HFS II White

Pokud si ráda jdete zaběhat, máte ráda přirozené pohodlí, flexibilitu a oceňujete o design, vyzkoušejte nové Xero Shoes HFS II. Tenisky jsou primárně určeny pro silniční běh, ale tyto boty toho zvládnout mnohem více. Můžete v kromě běhání, také cestovat, vyrazit v nich do práce, do města, na procházku se psem, do fitka či kamkoliv jinam. Vršek je vyrobený ze síťoviny a podrážka je inspirovaná vzorkem pneumatiky. Pro větší ochranu je přidaná tenka vrstva pěny BareFoam, která je obalená jako košíček kolem svršku, čímž HFS II získaly známější profil. Boty Xero mají nevyvýšenou patu (“zero drop”) pro správné držení těla, jsou designované nízko při zemi pro dokonalou rovnováhu a hbitost, mají flexibilní podrážku, která vám poskytne tu správnou míru ochrany, abyste se mohla pohybovat v naprostém pohodlí a bezpečně vnímat půdu pod nohama.

Boty koupíte za doporučenou prodejní cenu 3500 Kč v internetovém obchodě xeroshoes.eu/cs/ a ve specializovaných prodejnách a e-shopech.

Předchozí článekJako živí. Na vázách Františka Jungvirta se zabydleli brouci, žáby a ještěrky
Další článekProžijte den i noc ve Volmanově vile
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.