Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Jak s erotickými hračkami oživit svůj vztah?

Dokonce i velmi pevné a stabilní vztahy potřebují někdy kapku oživení. Erotické hračky jsou úžasnou možností, kterou můžete vyzkoušet. Máte obrovské množství produktů, ze kterých můžete vybírat. Navíc nemusíte nakupovat jen pro sebe. Potěšíte i partnera, když si nakoupíte něco hezkého na sebe nebo něco, s čím si budete moci hrát oba.

Vibrátor je klasika

Říká se, že každá žena by měla mít alespoň jednoho z těchto pomocníků. Pravdou je, že skvělé vibrátory vám mohou pomoci k orgasmu. A také mohou naučit vaše tělo, jak dosáhnout orgasmu. Podle průzkumů ho nedokáže dosáhnout 10-15 % žen a až 75 % žen ho nikdy nedosáhne při běžném styku. Vibrátor je možnost, jak si vybrat ideální dráždění, protože najdete modely:

  • pouze vaginální,
  • s drážděním na bod G,
  • s drážděním na klitoris,
  • s dálkovým ovládáním.

Jednotlivé druhy těchto hraček vám mohou poskytnout zážitek, po kterém toužíte. A rozhodně ho nemusí používat jen ženy. Skvělé jsou také pro páry, které mohou vibrátory používat společně. Stačí, když budete trochu experimentovat a zjistíte, který typ pro vás bude nejlepší. A zažijete možná něco, co jste ještě nikdy dřív nezažily.

Vybírejte společně s partnerem

Erotické hračky jsou jen pro single jedince. Páry si s nimi mohou úžasně oživit svůj sexuální vztah. Vybrat dildo může být správnou volbou právě pro váš vztah. Na výběr ale máte i mnoho dalších pomůcek, včetně kostýmů nebo sexy prádla. Vyzkoušet toho můžete s partnerem vážně hodně, protože tento trh je bohatý a najdete tam nejrůznější pomůcky.

Velmi oblíbené jsou také ochucené kondomy nebo lubrikační gely. Dokonce i malé a nenápadné hračky vám mohou okořenit hrátky v posteli. Budete se divit, ale mnohdy je použití pro vztah důležité. Jestli chcete přinést do své ložnice něco nového, tohle je velmi jednoduchá možnost, jak to udělat. Nejdůležitější je, abyste vybírali společně a vedli s partnerem otevřený rozhovor.

Zdroj obrázku: Svitlana / stock.adobe.com