Fanoušci jasně rozhodli o tom, v jaké organizaci chtějí vidět Macha Muradova

Muradov

Makhmud Muradov se nedávno pochlubil, že s UFC podepsal novou smlouvu na 4 zápasy, takže se čekalo, že ho ještě v lize mistrů nějakou dobu uvidíme, ale opak je pravdou. Liga mistrů se totiž s Machem po smolném souboji s Khizrievem a zrušeném duelu s Pereirou rozloučila, což bylo hodně nečekané. O budoucnost se však uzbecký bojovník bát nemusí, protože už teď má na stole mnoho nabídek, ze kterých může vybírat. Kde by ho nejradši viděli fanoušci?

Tohle nedopadne dobře! Závislý Lunetic Kocián vysvětluje, proč kývl na Clash zápas

„Mám tři nabídky, které nejsou špatné. Musím to zvážit a rozhodnout se, kde a co mi bude nejvíce vyhovovat, uvidíme. Teď se chystám udělat 11. května turnaj tady v Uzbekistánu a potom uvidíme, co bude dál,“ prozradil pro TN.cz.

„Organizuji teď zrovna turnaj na 11. května, který se bude vysílat na UFC Fight Pass. Pak se vrátím do Prahy a začnu domlouvat nějaké smlouvy, kde budu dál pokračovat,“ pokračoval pro CNN Prima NEWS„Mám pár možností, uvidíme. Vyberu to, co mi bude sedět nejvíc. Chci vědět, kde budu zápasit a s kým. A ne jen čekat, co přijde.“

Muradov už dříve mluvil o zajímavé nabídce od ONE FC, která nejspíš trvá. Stejně tak se dá předpokládat, že zájem projeví PFL, KSW a samozřejmě i OKTAGON, který příští rok nejspíš nabídne milionovou pyramidu ve střední váze.




   

Kde by Macha nejradši viděli fanoušci? V naší anketě, do které se ještě můžete níže zapojit, jasně ukázali na jednu stáj, ve které by Muradova viděli nejraději. Do nabídky jsme dali OKTAGON, KSW, ONE FC, PFL, RFA a ACA a s tím, že z téměř 4 000 hlasujících bylo přes 3 000 pro návrat do OKTAGONu. Právě tam už Mach v minulosti působil a připsal si celou řadu výher, které mu následně pomohly v přestupu do UFC.

V jaké organizaci byste Macha chtěli vidět?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Muradov je navíc s vedením stále v kontaktu, takže rozhodně existuje šance, že by se vrátil. Bude však samozřejmě záležet na podmínkách. „Ondra a já jsme s Machem v neustálém kontaktu, píšeme si. Není to tak, že bychom ho teď po sto letech narychlo kontaktovali. Ondra si s ním o tom už napsal, vyjádřil mu podporu. Uvidíme, jaké budou jeho další kroky. Víc k tomu teď nemůžu říct,“ reagoval pro Šports.sk Pavol Neruda.




 

2 komentáře na “Fanoušci jasně rozhodli o tom, v jaké organizaci chtějí vidět Macha Muradova”

  1. Pingback: "Mutant" Štefan Vojčák má naváženo a zítra ho čeká důležitá bitva!

  2. Pingback: Svěřenec legendárního Monstera se představí na velkém turnaji RCC!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *