Poprvé se v dámské společnosti syn Ivety Bartošové a hudebního skladatele Ladislava Štaidla na veřejnosti objevil v roce 2015. Tehdy mu bylo devatenáct let a účinkoval v kapele Behind the Mirror. 

Jako mladý rocker býval asi jako mladší poměrně divoký. Na jednom z koncertů ho tak tehdy redakce webu Expres.cz načapala doslova v obležení mladých dívek. Nejprve se měl k drobné brýlaté blondýnce, poté ale zakotvil v náruči neznámé brunetky. 

Ta dorazila na koncert později, zato ozdobená kočičími oušky na čelence. Artur si ji tehdy posadil na klín a bylo zřejmé, že je mezi nimi něco víc, než jen přátelství a flirt. Na první oficiálně přiznanou partnerku si ale veřejnost musela ještě dva roky počkat. 

Přítelkyni začal brát do společnosti

V roce 2017 totiž se svou kapelou Artur Štaidl křtil první album a při té příležitosti spolu se svými parťáky poskytl také rozhovor deníku Blesk. Redaktor se mladých hudebníků pochopitelně dotázal, jak to mají s dívkami. 

Jeden z muzikantů potvrdil, že všichni z nich nějakou přítelkyni mají. “Ano, i já mám holku, ale víc nechci říkat,” uculoval se na to konto Artur Štaidl. Se žárlivostí na fanynky ale tehdy ze strany přítelkyně problém neměl. 

Zatímco v minulosti se snažil své vztahy držet spíše v soukromí, v roce 2020 se to změnilo. Půvabná brunetka, se kterou tehdy randil, ho totiž začala oficiálně doprovázet také na společenské akce. 

Krásná Simona s Arturem nejspíš podniká

Novinářům o jejich vztahu příliš mnoho neprozradil, z příspěvků na sociálních sítích ale vyplynulo, že se mladá žena jmenuje Simona a s Arturem se nějakým způsobem podílí také na jeho podnikání. Syn zesnulé zpěvačky se totiž již nějakou dobu věnuje dovozu exotických tabáků do Česka. 

Když v roce 2021 po onemocnění koronavirem zemřel Arturův otec Ladislav Štaidl, doprovodila svého partnera Simona na pohřeb, kde mu byla velkou oporou. Společně s ním také začala pečovat o pejska, který po zesnulém hudebním skladateli zůstal.

Do činžovního domu nedaleko porodnice U Apolináře, který zesnulý umělec vlastnil, se v roce 2022 vrátila jeho exmanželka Aňa. Ta chtěla být nablízku vnoučatům od dcery a Arturovy sestry Karolíny, která v jednom z bytů rovněž žije. 

Staronovou přítelkyni znovu vyvedl

Místo matce své nevlastní sestry uvolnil právě Artur Štaidl, který se naopak rozhodl osamostatnit a měl se tehdy nastěhovat do garsonky právě ke své přítelkyni Simoně. 

Jen o rok později ale přišel rozchod. Po třech letech vztahu se dvojice odloučila, což Artur Štaidl také osobně potvrdil novinářům. “Momentálně nemám v životě žádnou holku. Nechávám tomu volný průběh a prostě se uvidí, nějak aktivně to nevyhledávám. Uvidíme,” uvedl tehdy pro Expres.cz.

Premiéra poslední řady seriálu Iveta, na jehož natáčení se syn zesnulé umělkyně podílel, ovšem přinesla nečekané odhalení. Artur Štaidl totiž na promítání nedorazil sám. Doprovodila ho právě Simona, se kterou se tak očividně dali znovu dohromady. Usedli mimo hlavní hlediště a velmi se k sobě měli. Nezbývá tak než mladému muži popřát, aby v jeho případě vstup do stejné řeky nebyl chybou, ale skutečně dobrým rozhodnutím, které ho dovede ke štěstí.

Související články