Čtvrtek , 23. 05. 2024

Vladimír

Dara Rolins v 51 letech září mládím: Podívejte se, jak plastika odhalila její krásu!

Dara Rolins, ve svých 51 letech, opět dokazuje, že krása a šarm neznají věkové hranice. Po nedávné plastické operaci se objevila na veřejnosti s novým vzhledem, který ihned zaujal a vzbudil nadšení mezi jejími fanoušky. Navzdory kritice ze strany některých hejtrů Dara září sebevědomím a ukazuje, že důležité je cítit se dobře ve své kůži.
Dara Rolinc
Dara září štěstím a krásou.

10. 05. 2024

10. 05. 2024

Dara Rolins září sebevědomím

Dara Rolins neváhá jít kráse naproti a svými nejnovějšími fotkami na sociálních sítích ukazuje, jak si pomocí plastiky účinně pomohla zvýraznit svůj vzhled. Tento kosmetický zákrok nejenže podtrhl její šarm, ale také vyslal silný vzkaz o odvaze být sama sebou a přijmout pomoc moderních estetických procedur.

Elegantní a stylová na každém snímku

Na nových fotografiích je Dara vidět v uvolněném, ale šik městském outfitu, který dokonale reflektuje její osobnost – kombinace džínů, tenisek a svetříku doplněná o značkovou kabelku, klobouk a sluneční brýle. Každý prvek jejího outfitu křičí nezávislost a ukazuje, že módou se dá vyjádřit mnohem více, než jen současné trendy.

Krása bez hranic: Dara jako inspirace

Dara Rolins
Dara září sebevědomím ve svém novém looku

Dara Rolins se stává ikonou nejen díky svému hlasu, ale i svým přístupem k životu, který inspiruje ženy všech věkových kategorií k tomu, aby se nebály žít naplno a dbát na svou osobní spokojenost. Fanoušci na sociálních sítích její proměnu oslavují, což dokazuje, že věk je jen číslo a pravá krása spočívá v radosti ze života a sebepoznání.

Dara je především skvělá zpěvačka

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Jana, hlas módní inspirace: Rozhovor o Krystyně Pyszkové, Miss World

Jak vytvořit prostor, kde bude se budete cítit šťastně

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zima se blíží nezastavitelnou rychlostí a s ní pro mnohé i nějaké to tradiční zimní kilo navíc. Kombinace efektivnějšího ukládání tuků, svátků a večírků (pokud lockdown dá) a té únavné tmy, jsou dovede být pro postavu naprostá katastrofa. Co s tím?
Udržitelná móda již není jen trendem, ale nezbytností. Naučte se, jak skloubit lásku k módním trendům s odpovědným přístupem k životnímu prostředí, a to vše s elegancí a stylem.
Silvestr je čas oslav, radosti a společenských setkání, a otázka alkoholu a jeho role ve společenském kontextu může vyvolat rozporuplné pocity. V dnešním článku na Dámské Lize se zamýšlíme nad tématem pití alkoholu během silvestrovských oslav, zejména v pracovním prostředí. Přinášíme vám přehled možností, etikety a důležitých aspektů, které byste měli vzít v úvahu, abyste si mohli s kolegy připít k novému roku s respektem a uvědoměním.
Dřevěné bedýnky aktuálně frčí. Nehodí se přirozeně do každého interiéru, ale pokud máte rádi venkovský, přírodní nebo skandinávský styl, oceníte chytré nápady na jejich využití. Bedýnky poslouží hlavně jako odkládací prostory. Vhodnou kombinací z nich můžete vytvářet vlastní originální praktická řešení. Je na vás, jestli zvolíte jednoduché jednobarevné bedýnky nebo omšelý retro vzhled. Dají se obrousit, natřít i spojit. Upravte si je podle sebe!
Pokud jste se rozhodli, že regál je skvělým způsobem, jak dosáhnout úspory místa i zpřehlednění uskladněných věcí (může jít o potraviny, nářadí, nástroje, kanystry, přístroje a další), nyní stojíte před rozhodnutím, jaký regál si vlastně vybrat. V úvahu je třeba vzít hned několik parametrů.
Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.
Pod pojmem detox si nepředstavujte plán na zhubnutí. Mělo by jít spíš o odlehčení po období, kdy jste hřešily a pochutnávaly si na potravinách, které nejsou pro tělo ideální. Čekat na jaro nemusíte. Detox můžete spustit kdykoli. Jen je potřeba přizpůsobit výběr potravin ročnímu období.
Black House má jednu zvláštnost. Voda v mělkém vnitřním bazénu umí v kombinaci s prosklenými stěnami odrážet sluneční světlo do každé části domu. Je koncipován pro maximální využití nepřímého slunečního záření. Podívejte se na tu nádheru.
Nejvyšší čas promyslet letní dovolenou. Přinášíme vám tipy na ty nejkrásnější evropské ostrovy, kde prožijete nejenom chvíle klidu a relaxace, ale hlavně poznáte nová a neotřelá místa. Ke všemu se na většinu ostrovů dostanete z České republiky i po vlastní ose, tedy autem a trajektem.

Výběr článků

Bolesti hlavy a svalů. V krku škrábe, přichází únava a kašel. Teplota strmě stoupá. A je tu chřipka. Chřipkové epidemie provázejí českou zimu rok co rok. Lékaři varují před komplikacemi, jejichž následkem může být i smrt. Avšak zabrat dá i viróza nebo obyčejné nachlazení.
V 90. letech bylo všechno mnohem jednodušší - zejména pokud jde o vztahy s celebritami. Ve skutečnosti existovaly četné páry celebrit z 90. let, které jsme všichni uctívali, i když jsme si nebyli jisti, jak dobře spolu vycházeli poté, co chaos na červeném koberci utichl a davy šly domů. Většina z těchto párů z 90. let se od té doby rozpadla. Ale pár šťastlivců je stále spolu a stále si užívá svůj románek.
Kdo by se nechtěl probouzet za vůně čerstvě uvařené kávy. Káva je ten nejlepší životabudič a dnes si řada lidí bez šálku dobře uvařeného kofeinového nápoje nedokáže představit den. Patříte také mezi kávové nadšence? Pak byste jede takový kávovar měli mít i doma. Jenže nabídka na trhu je tak rozmanitá a široká! Po jakém kávovaru sáhnout, ptáte se? Poradíme vám!

Nepřehlédněte

Čas je to, oč tu běží. Nikdy ho není dost a zvláště v poslední době je každá minuta drahá. Ze dne na den jste se staly na plný úvazek nejen matkami, ale i učitelkami, vychovatelkami a kuchařkami. K tomu všemu musíte zvládnout ještě svoji práci. Pokud se z toho nechcete zbláznit, rozdělte úkoly v rodině a nebojte se ulehčit si práci. Využijte všeho, co doba nabízí, a uvidíte, že bude i teplé jídlo.
Někdy je to prostě nutné. Tělo přemůžou bakterie a jinak než s pomocí antibiotik se s nimi nezvládnete vypořádat. Předepsaná antibiotika původce nemoci obvykle spolehlivě zničí, ale v našem těle napáchají další škody. Po jejich užívání je tedy třeba myslet i na to, jak tělo dostat zpět do předchozí formy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek