Meta testuje možnost odesílání příspěvků z Instagramu do Threads

Meta testuje možnost odesílání příspěvků z Instagramu do Threads
2024-05-10T15:00:37+02:00
• 10. 5. 2024

Zdroj: 9to5mac

Společnost Meta, mateřská společnost Instagramu a Facebooku, zahajuje testování nové funkce, která umožní uživatelům Instagramu sdílet své příspěvky přímo do aplikace Threads. Tato funkce, nazvaná křížové odesílání, má za cíl zvýšit zapojení na platformě Threads, což je aplikace zaměřená na sdílení fotografií s blízkými přáteli a je také označována jako přímý konkurent pro služby X (dříve Twitter).

Meta testuje nové funkce v aplikaci Threads

Testování křížového odesílání bylo potvrzeno společností Meta, ačkoli se jedná o volitelnou funkci, kterou si uživatelé mohou zapnout, nebo vypnout podle svého uvážení. Tímto způsobem mohou uživatelé buď automaticky sdílet veškeré nové fotografie z Instagramu do aplikace Threads, nebo si mohou nastavit, které příspěvky chtějí sdílet ručně.

Threads GettyImages 1514358972 1390x988x

Zdroj. The Verge

Tento krok je součástí širších snah společnosti Meta podporovat růst a zapojení uživatelů na platformě Threads, která má momentálně 150 milionů uživatelů. Společnost experimentuje i s dalšími funkcemi, jako je možnost křížového sdílení příspěvků z Facebooku do Threads a propagace příspěvků z Threads přímo na kanálech Facebooku a Instagramu. Tento přístup umožňuje uživatelům Threads aktivnější zapojení i mimo samotnou aplikaci.

Společnost Meta také podporuje tvůrce obsahu na platformě Threads tím, že jim přiznává bonusy za tvorbu vysoce úspěšných příspěvků. Tímto způsobem se snaží podpořit tvůrce k vytváření kvalitního obsahu a zvýšit atraktivitu aplikace pro samotné uživatele.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

PanzerGlass S24 MP Mraz 1
PanzerGlass S24 MP Mraz 2

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat