Hlavní obsah

Ty nejlepší jednohubky k hokejovému fandění! V hlavní roli slanina, pivo a párky

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi fanoušky hokeje, kteří si rozhodně nenechají ujít zápasy právě začínajícího mistrovství světa? Pak si ke sportovnímu zážitku dopřejte i potěšení pro chuťové buňky! Máme tři tipy na dokonalé jednohubky, které skvěle ladí k vychlazenému pivu.

Článek

Pokud se chystáte sledovat mistrovství světa v hokeji, které startuje a bude se odehrávat v Praze a Ostravě, pak by bylo dobré si k televizi připravit i pořádné občerstvení! Takové fandění totiž vyžaduje nejen pivní (pardon, pitný) režim, ale i průběžné doplňování energie vydané současným zastáváním postu trenéra, herního teoretika i sportovního komentátora v jedné osobě.

K tomu se výborně osvědčily cibulové kroužky v pivním těstíčku, glazované párečky a slaninovo-sýrové jednohubky. Upozorňujeme, že pochutiny jsou to více než návykové a možná je pak budete muset dělat i mimo mistrovství nebo se k vám kamarádi naučí chodit i na přenosy „okresního přeboru“, jen aby měli záminku si je dát. 

Pokud si chcete dát více práce, klidně přichystejte třeba i tatarák. Chybu neuděláte ani se smaženými sýrovými kuličkami nebo třeba chlebíčky s pravým ruským vejcem

Načítám