easyJet se chystá expandovat na Kapverdské ostrovy

  • 10.05.2024 17:47

Český dopravce Smartwings ustanovil minulé léto sezonní základnu v portugalském Portu. Z pobřežního města vypravuje charterové lety především do Tuniska a na Kapverdské ostrovy. Česká letadla vozí cestující na Kapverdy také z Lisabonu. Na tento trh se brzy chystá expandovat také easyJet se svými pravidelnými lety.

easyJet bude vůbec prvním evropským nízkonákladovým dopravcem, který začne Kapverdské ostrovy obsluhovat. Od zimního letového řádu 2024/25 otevírá následující linky: Lisabon – Sal, Porto – Sal.

Vstup easyJet na trh může ovlivnit ceny letenek mezi evropskou pevninou a Kapverdskými ostrovy.

Připravil: Martin Bernict


Související fotky


Komentáře



Roman - nepřihlášený host (...79.110...)
12.05.2024 06:55
Služby k nezaplacení

Hezké, že rozšiřují své služby. Měli by se ale také zaměřit na kvalitu. Minulý rok jsme byli na Madeiře a po příletu do Funchalu mi předali úplně zničený kufr se zničenými věcmi osobní hygieny, opalovacími krémy a trikem od kolomaze. Zřejmě jim na můj kufr něco spadlo. Po dlouhých tahanicích, již v ČR, mi vyplatili 500kč. Naprostý výsměch. To stojí pouze opalovací padesátka. Mám 100 chutí s nimi již nikam neletět.

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace