Tvůrci Gray Zone Warfare přicházejí s prvním komunitním briefingem
i Zdroj: MADFINGER Games
Gray Zone Warfare Novinka Tvůrci Gray Zone Warfare přicházejí s prvním komunitním briefingem

Tvůrci Gray Zone Warfare přicházejí s prvním komunitním briefingem

David Bernard

David Bernard

10. 5. 2024 17:30

Kontakt vývojářů s fanouškovskou základnou je vždy vítaným způsobem jak dát hráčům najevo, že tvůrcům záleží na kvalitách titulu. Autoři české taktické akce Gray Zone Warfare nyní přispěchali s prvním komunitním briefingem, ve kterém nastiňují budoucí plány a nešetří herními tipy.

Reklama

  • Tvůrci Gray Zone Warfare přicházejí s prvním komunitním briefingem
  • Komunitní manažer nastiňuje budoucí plány a nešetří herními tipy
  • Vývojářům na komunitě opravdu záleží a nabádají k poskytování cenné zpětné vazby

Česká taktická akce Gray Zone Warfare, která 30. dubna dorazila do předběžného přístupu, slaví prodejní úspěchy. Ačkoliv je sužována technickými chybami a slabou optimalizací, početnou skupinu hráčů dokázala chytnout za srdce. Tvůrci z brněnského studia MADFINGER Games nyní přicházejí s prvním komunitním briefingem, ve kterém nastiňují budoucí plány a nešetří herními tipy.

Komunitní manažer TheDevilDogGamer se ve více jak šesti minutách věnuje aktuálnímu stavu hry, zmiňuje tři vydané hotfixy a ujišťuje nás, že ve studiu pilně pracují na opravách a optimalizaci. Současně se dozvídáme, že brněnské studio připravuje první velkou aktualizaci. Datum jejího vydání není prozatím známo. Řeč přijde i na problematický přesun pomocí vrtulníků, na které musí hráči mnohdy zdlouhavě čekat. V MADFINGER Games jsou si situace vědomi a pracují na jejím zlepšení. V mezidobí doporučuje komunitní manažer více interagovat s ostatními hráči. Kdo ví, třeba někdo letí do stejné zóny jako vy. Notná část videa se zaobírá také správným postupem při kontaktu s nepřítelem a volbou vhodné munice. Na závěr TheDevilDogGamer podotýká, že vývojářům na komunitě opravdu záleží. Nabádá také k poskytování neocenitelné zpětné vazby. Předběžný přístup pro českou taktickou akci Gray Zone Warfare je od 30. dubna 2024 dostupný na PC.

Gray Zone Warfare - dojmy z hraní české taktické akce
i Zdroj: MADFINGER Games

Gray Zone Warfare - dojmy z hraní české taktické akce

Česká taktická akce Gray Zone Warfare dorazila do předběžného přístupu. Výlet na fiktivní ostrov Lamang, jehož prostředí…

10. 5. 2024 15:00
6
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama