47 metrů: Žraločí série dostane třetí, dosud největší díl

47 metrů: Žraločí série dostane třetí, dosud největší díl | Fandíme filmu
Entertainment One
Zobrazit další 2 obrázky
S novým režisérem se vracíme pod vodu, abychom čelili žraločímu nebezpečí.

Solidní žraločí filmy by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Když vynecháte Čelisti, je to počítání ještě obtížnější. Přes nevalné kvality je však tenhle subžánr mezi diváky dlouhodobě populární. Riziko spojené s mořskými predátory nás zkrátka fascinuje, jakkoliv ve skutečnosti nejsou tak rafinovaní, kalkulovaní a pomstychtiví, jak je filmy často vykreslují.

Na žraloky prošpikovanou vlnu naskočila i série 47 metrů. První snímek v roce 2017 s pětimilionovým rozpočtem jen v kinech utržil přes 62 milionů dolarů a pokračování 47 metrů: Mimo klec o dva roky později zvládlo stále solidních 47 milionů s dvanáctimilionovým rozpočtem. Trojka má být z celé série „největší“. Jednotlivé díly série dosud nebyly dějově provázány a zřejmě tomu nebude jinak ani v případě trojky, nazvané 47 Meters Down: The Wreck (47 metrů: Vrak).

Příběh bude sledovat otce, který je odhodlán obnovit svůj vztah s dcerou. Sbližují se během potápění v nádherných tropických vodách při průzkumu slavného lodního vraku. Brzy po sestupu však má jejich průvodce nehodu a nechá je samotné a bez ochrany v labyrintu vraku. Jak napětí stoupá a kyslíku ubývá, musí dvojice využít svého nově nabytého pouta, aby unikla vraku a neúprosnému přívalu krvelačných velkých bílých žraloků.

Scénář opět píší Ernest Riera a Johannes Roberts, ten však už napotřetí nebude režírovat. Namísto toho jej střídá Patrick Lussier (Dracula 2000, Krvavý Valentýn, Drive Angry). Právě probíhá casting, natáčet se bude letos na podzim.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

47 metrů: Žraločí série dostane třetí, dosud největší díl | Fandíme filmu 47 metrů: Žraločí série dostane třetí, dosud největší díl | Fandíme filmu 47 metrů: Žraločí série dostane třetí, dosud největší díl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest