Influencerka Angie Mangombe na svou matku nemá zrovna nejlepší vzpomínky. Už když byla malá holčička, často jí odkládala k babičce, kde odpočítávala dny, až se s ní zase uvidí.

„Máma vždycky přijela, pak odjela a slíbila mi, že se vrátí třeba za týden, ale ona nikdy nedodržela to, co naslibovala. Hrozně mě to bolelo a byla jsem naštvaná,“ popsala Angie v podcastu Vychovávej s láskou.

„Máma hodně cestovala, není zlý člověk, ale sama neměla tu lásku, kterou potřebovala a proto se upínala na muže. Proto vždycky když si našla nového chlapa, byla radši s nim, než se mnou,“ vysvětlila Mangombe a dodala, že její matka přišla do jiného stavu omylem a nikdy se tím netajila.

„Že je těhotná zjistila až v pátém měsíci, kdy už nemohla jít na potrat. Často mi říkala, že mě nechtěla. Byla mladá a chtěla si užívat a já jsem jí v tom bránila,“ svěřila se Angie, která se dnes už s maminkou normálně stýká, ačkoliv jejich vztahy byly v minulosti opravdu divoké.

„Máma mě hodně mlátila, byla agresivní a třeba mě táhla za tričko přes celý město. Nikdo jiný mě v rodině fyzicky netrestal. I přesto jsem ji ale měla ráda. Dneska už jí nemám nic za zlý, jenom ji neberu jako mámu, ale spíš jako kamarádku. Dokážeme se spolu bavit a normálně fungovat,“ přiznala Mangombe.

Nakonec jsem přijala, jaká je

„V patnácti jsem za ní jela do Anglie, to už ale bylo pozdě. Nakonec jsem přijala jaká je,“ zavzpomínala Angie, kterou vychovávala babička a dědou.

„Moje babička umřela, když mi bylo osmnáct a děda mi zemřel nedávno. Oba jsem je našla mrtvé…,“ rozplakala se Angie.

Těžké to navíc neměla jen doma, ale i ve škole. „Na škole jsem byla jediná mulatka, bylo to strašný. Mě šikanovaly nejen děti, ale i učitelé. Zkoušela jsem si drhnout kůži kartáčkem na zuby, abych byla bílá, jako ostatní děti,“ sdělila Mangombe se slzami v očích.

Asi nejhrůznější zážitek ovšem bylo sexuální obtěžování od rodinného příslušníka. „Nevím kolik mi bylo, ještě jsem nechodila do školy, myslím, že zhruba pět nebo šest let. Jeden čas u nás bydlel strejda… zavírali jsme se do pokoje, kde jsme hráli karty a sice jsme neměli sex, ale proběhly tam nějaké orální věci, byla jsem opravdu hodně malá, takže si detaily úplně nepamatuju,“ šokovala influencerka.

„Moje sestřenice mi ale vyprávěla, protože byla starší, že jí dělal to samý a ta ho opravdu nenáviděla a dokonce kvůli němu musí chodit na terapie. Tvrdí, že o tom babička věděla, ale přehlížela to…“ doplnila Angie. Temná minulost na ni prý zanechala mnohé následky.

„Kvůli tomu jsem si v minulosti myslela, že abych kluka zaujala, musím mu dát sebe. Ve třinácti jsem měla první sex a hrozně jsem to střídala. Dlouhou dobu jsem dělala striptérku, po smrti babičky byly kolegyně z klubu moje druhý mámy. Patří to ke mně, proto se za to nestydím, prakticky to vytvořilo moji osobnost,“ tvrdí kráska, která je dnes sama maminkou a rozhodně nechce opakovat chyby svých rodičů.

„Na mateřství jsem nebyla vůbec připravená. Ale vzpomněla jsem si na moji mámu, že kdyby mě ona tehdy dala pryč, tak tu nejsem. Ale neměla jsem čas se na to připravit, já jsem se to dozvěděla v reality show, mezitím Pepa odjel do Survivora, prostě jsem to řešila za pochodu. Zaplatila jsem všechny dluhy a zrekonstruovala byt, aby můj syn vyrůstal v krásném prostředí a funkční rodině. Pepa mě požádal o ruku a budeme mít svatbu, aby měl harmonické prostředí a chceme na tom pracovat. Chci mu dát vše, co jsem neměla já a být co nejlepší matkou pro něj,“ uzavřela.

Související články