Dobrá nálada navzdory rozchodu: Andrej a Monika Babišovi vyrazili společně na hokej

Na první zápas české hokejové reprezentace na letošním mistrovství světa vyrazil v pátek večer do Prahy i předseda hnutí ANO Andrej Babiš. „Jdeme na to,“ napsal ke snímku, který zveřejnil na sociální síti X. A nepřišel sám, do O2 areny ho doprovázela jeho manželka Monika, se kterou se rozchází.

Jak je vidět ze zveřejněné fotografie, u Babišových panuje navzdory odloučení, které nyní dvojice zažívá, dobrá nálada. To oznámili už v polovině dubna. „Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ napsal tehdy politik na svém instagramovém profilu.

ČTĚTE TAKÉ: „Chcimír“ Babiš předvedl naprosté chucpe. Bát by se ho měli Okamura s Rajchlem

Od té doby se proto spekuluje, zda má předseda hnutí ANO milenku a co vlastně za odloučením s manželkou stálo. S Monikou tvořili pár více než 30 let.

Šťouravé komentáře pod snímkem na sociální síti X na sebe nenechaly dlouho čekat. Lidé si vesměs rýpali, že Slovensko už hrálo. „Popleta, vaši hráli odpoledne,“ naráželi v komentářích na fakt, že se Babiš narodil v Bratislavě. „Nevykřikovala Alena Schillerová, že vládní poslanci chtějí skončit dříve, aby mohli na hokej?“ připomněl páteční výstup Schillerové (ANO) ve Sněmovně další ze sledujících v komentáři.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Babiš s Monikou se rozcházejí. Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává, oznámili

Tagy:
Andrej Babiš O2 arena hokej sport Praha Monika Babišová Mistrovství světa v ledním hokeji