Celebrity

10. května 2024 20:49

Josef Šťastna

Andrej Babiš po rozchodu s Monikou: Jsou kamarádi, zašli spolu na hokej

Bývalý premiér Andrej Babiš ukazuje, že i po rozchodu mohou lidé zůstat kamarádi. S Monikou Babišovou dali na Instagram, jak spolu jdou na hokej.

V České republice vypukl hokejový šampionát a tisíce fanoušků se vydávají na stadiony. Fandit bude také Andrej Babiš, který vzal na hokej Moniku Babišovou, se kterou se nedávno rozešel. Zdá se, že zamířili na souboj Česka s Finskem.

Babiš při rozchodu slíbil, že pořád budou rodina, což nyní dokazuje. I když jako milující partneři spolu dávno skončili, stále je mezi nimi silné pouto. A Moniku s Andrejem spojuje také zájem o hokej. Monika Babišová vždy fandí Česku. Když se novináři v minulosti ptali Babiše, zda fandí Slovensku, tak jim vysvětlil, že jeho srdce také bije pro český národní tým.

Je otázkou, kde skončila Aneta Zicklerová, která je podle Blesku novou Babišovou holkou. Možná na šampionát kouká v televizi. Možná ji šéf hnutí ANO vezme na nějaké důležitější utkání, až třeba půjde o medaile.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky Slovensko Andrej Babiš hokej Česko Monika Babišová Blesk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 6. 2024

Berani, můžete očekávat, že váš den bude trochu rozkolísaný. Kdybyste byli olympijským sportovcem, dnes byste stáli na startovní čáře a přemýšleli, zda jste dostatečně trénovali, abyste podali špičkový výkon. Máte natrénováno? Zvládnete to? Na pořadu dne budou jistě otázky týkající se vašich materiálních zdrojů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.