Jurský svět 4 láká dalšího herce, míří na novou lokaci

Jurský svět 4 láká dalšího herce, míří na novou lokaci | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Zdá se, že po posledním filmu ze Severní Ameriky a Evropy se vrátíme na známé ostrovy.

Magazín Deadline odhalil jméno další herecké osobnosti, kterou láká chystaný Jurský svět 4 (Jurassic World 4). Za Scarlett Johansson a Jonathanem Baileym míří Manuel Garcia-Rulfo. Ten aktuálně vystupuje v Netflix seriálu Advokát, vidět jsme jej mohli vidět ve filmech Sedm statečných, 6 Underground: Tajné operace nebo Sweet Girl.

Natáčet se má od 17. června do 18. října letošního roku. Hlavní ateliéry mají filmaři v Anglii, točit se bude také na Maltě a vůbec poprvé v Thajsku. Předchozí snímek, Jurský svět: Nadvláda, na Maltě točil exteriérové scény, tentokrát to vypadá, na ostrově štáb využije obří nádrže pro natáčení vodních scén. Thajsko pak zřejmě nahradí Havaj jako lokace, která ve snímku ztvární některý z ostrovů souostroví Las Cinco Muertes, kam zřejmě bude přinejmenším část děje zasazená. Odehrávaly se tam všechny dílu Jurského parku, celý první Jurský svět a část Jurského světa: Zániku říše.

O ději zatím nevíme oficiálně prakticky nic. Neměl by se vrátit nikdo z dosavadních postav (minimálně ne v podstatné roli), o snímku se hovoří jako o novém startu série.

Jurský svět 4 (Jurassic World 4) režíruje Gareth Edwards, scénář píše David Koepp. V hlavních rolích Scarlett Johansson a Jonathan Bailey. Produkuje Frank Marshall. České datum premiéry v kinech je stanoveno na 3. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího filmu

Zdroje: Deadline, Times of Malta, Reel News Hawaii, Jurassic Outpost

Galerie: 2

Jurský svět 4 láká dalšího herce, míří na novou lokaci | Fandíme filmu Jurský svět 4 láká dalšího herce, míří na novou lokaci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest