Chiromantie – co na vás prozradí tvar prstů?

Mluvíme-li o chiromantii, mluvíme tak o jednom druhu věštění. Někdo jakýkoli typ věštění odsuzuje, považuje ho za něco Čtení z rukyzbytečného a zastává názor, že člověk by rozhodně neměl hledět do budoucnosti – však ona přijde sama. Ale existují i tací, kteří věštění důvěřují, pravidelně ho podstupují a výsledky pak řídí svůj život.

Inu jak se říká: Sto lidí – sto názorů. Možná i vy máte svůj vlastní, osobní názor co se jakéhokoli věštění týče. My se vám ho rozhodně nesnažíme nijak vyvracet, měnit nebo vás nějak přesvědčovat. Chiromantie představuje čtení z ruky a nejedná se o hledění do budoucnosti. Díky chiromantii se člověk může dozvědět sám o sobě nové věci, o kterých neměl sebemenší tušení. A věřte tomu nebo neale čtení z ruky se může naučit téměř každý! 

Pahorky pod drobnohledem

Na dlani najdete pahorky – lidově jim říkáme polštářky. Hodně polštářků představuje hodně energie a naopak málo polštářků značí o malém množství energie. Čím masivnější máte polštářek, tím výraznější jsou vaše vlastnosti.

  • Velký palcový vrch

    Najdete ho u kořene palce. Je-li váš palcový vrch silný, kulatý a teplý, patříte mezi lidi vitální, vstřícné, laskavé, milé a velice oblíbené. Naopak máte-li palcový vrch suchý, tenký dokonce až se svraštělou kůží, představujete pravý opak – lidi neschopné vřelosti i lásky. Úzký palcový vrch prozrazuje líného milence i sklony ke lhaní a libost v záletech.

  • Malý palcový vrch

    Leží mezi velkým palcovým vrchem a vrchem ukazováčku. Chcete-li ho vidět, pokrčte mírně dlaně. Představuje odvahu, bojovnost a pud sebezáchovy. Je-li váš malý palcový vrch plochý, jste zbabělí, krutí a máte sklony k agresivitě. Plný malý palcový vrch naleznete u lidí, kteří rádi spolupracují ve skupině.

  • Vrch malíčku

    Tato část hodně vypovídá o aktivním životě, touze po pracovním úspěchu a materiální pohodě a blahobytu. Máte-li příliš vyvinutý vrch malíčku, jste hodně upovídaní a často i bezohlední. Naopak je-li váš vrch malíčku dobře vyplněný, značí to o vaší dobrosrdečnosti a chápavé povaze. Málo vyplněný zase poukazuje na přílišnou ostýchavost a neochotu poznávat nové lidi.

Prsteníček a ukazováček – porovnejte je!

Ačkoli jste si toho možná nevšimli, prsty na ruce mohou vypadat delší, než ve skutečnosti jsou. Změřte si je a porovnejte jejich délky. Máte-li prsteníček hodně silný a delší než ukazováček, jste kreativní a umělecky nadaní. V případě, že máte prsteníček naopak mnohem kratší než ukazováček, jste spíše realističtější typ.

  • Palec

    Čím výraznější je váš palec v postavení k ostatním prstům na ruce, tím větší výšky dosahuje vaše ego. Extroverti mají hodně silný palec a také jedinci, jejichž tělo je schopné rychlé regenerace. Ti s křehčím zdravím, kteří se bojí všelijakých výzev mají naopak palec slabý. Snílci se vyznačují dlouhými, hubenými palci a v práci se příliš nepředřou. Tlusté palce naznačují dostatek silné vůle.

  • Ukazováček

    Je také nazýván jako Jupiterův prst, představuje vztah k morálce a výšku vašeho ega. Hodně toho vypovídá i o vůdcovských schopnostech. Máte-li až nápadně dlouhý ukazováček, libujete si v panování druhým lidem a v jejich kontrole.

  • Prostředníček

    Říká se mu Saturnův prst a vypovídá o vašich morálních pohledech, vědeckých schopnostech a vědomostech i o tom, jak moc jste tvrdohlaví. Dlouhý prostředníček naznačuje pracovitost, krátký zase nezodpovědnost.

  • Prsteníček

    Máte-li slabý prsteníček, vaše tvůrčí schopnosti nejsou příliš vysoké. Lidé s nápadně dlouhým prsteníčkem zase velice snadno podléhají hazardu.

  • Malíček

    Krátký malíček vypovídá o tom, že nemáte sebemenší problém nacházet pro své myšlenky ta správná slova, naopak čím delší malíček, tím menší komunikační schopnosti.

Fotografie publikována se svolením Samuiblue  Photography/FreeDigitalPhotos.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.