Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, načasování je velmi důležité, Ryby, využívejte svou schopnost předvídat

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, načasování je velmi důležité, Ryby, využívejte svou schopnost předvídat
Energie nám většinou nechybí, i tak ale toho moc neuděláme, pokud uděláme vůbec něco. Čím to je? Chybí odhodlání. Naopak strach, že nás ostatní odsoudí a že se jim naše práce nebude líbit, překypuje. Andělé ale zastávají názor, že zkusit bychom měli vše. Právě odvaha začít nás činí tak silnými.

Co je pro naši karmu lepší, dělat vše podle sebe nebo se podvolovat vůli jiných lidí, kteří si přejí, abychom opustili naše sny? Andělé znají odpověď. Správná cesta je vyslechnout si názor jiných lidí a vzít ho v úvahu jako možnost, ale automaticky nepřijímat všechny názory za své. A když už jsme u poslouchání cizích rad, měli bychom vyhledávat přítomnost moudrých lidí. Poznáme je snadno, nikdy nám nevnucují svůj názor, a pokud ho již vyřknou, tak zdůrazní, že to je čistě jejich názor. Také obvykle nejsou sobečtí a myslejí převážně na druhé. Jsou silně empatičtí. Také si přečtěte své andělské poselství na předposlední den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Probudíte-li se plni energie, většinou nevíte, jak s ní naložit. Soustřeďte se na jednu činnost místo toho, abyste odbíhali od jedné aktivity ke druhé. A pokud se vám nechce opouštět ve volném čase domov, snažte se i tak přiučit něčemu novému. Ponořte se například do děje poučné knihy.

Andělská rada: Vědomostí není nikdy dost, každý den včetně tohoto se proto snažte naučit se něčemu novému, ať už si vyzkoušíte řemeslo někoho jiného nebo absolvujete nějaký rychlokurz.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je důležité naslouchat nejen svému srdci, ale rovněž svému tělu. Někdy na všechny ty velké změny nemáte potřebnou energii nebo se vám do nich zkrátka jen nechce. To je v pořádku, znamená to, že je vhodnější své plány nechat na jiný den. Zatím se věnujte plánování nebo odpočinku.

Andělská rada: Někdy ona energie přijde až později během dne. Pokud se vám stává, že do všeho máte chuť až po setmění, popřemýšlejte, zda můžete vstávat později než jak jste zvyklí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste týmový hráč, svému osudu nemusíte vzdorovat. Potřebujete znát názory jiných lidí, aby vše fungovalo tak, jak má. Jste-li šťastní tehdy, když si o svých plánech můžete promluvit s někým jiným, proč se do svého snu vrhat bez jejich rady? Udělejte vše proto, abyste si byli více jisti tím, co se chystáte udělat.

Andělská rada: Vaše vlastní názory by pro vás měly být na prvním místě. Aby byly co nejpravdivější, hodí se slyšet názory několika desítek jiných lidí a podle toho svůj názor upevnit.

Rak (22. června – 22. července)

Víkend je v plném proudu, avšak vy občas nemyslíte na nic jiného než na práci. Je až s podivem, jak se obvykle těšíte na volný čas plný příjemných aktivit a jakmile to přijde, začínáte uvažovat nad svou kariérou a finanční situací. Trochu zvolněte, vaši známí by s vámi také chtěli strávit nějaký čas.

Andělská rada: Zůstaňte věrní svým hodnotám, avšak odpočinek je mnohdy přednější. Než abyste počítali každou korunu, zkuste dnes investovat do své rodiny, vrátí se vám pocit spokojenosti.

Zkuste investovat čas do své rodiny, určitě se vám vrátí pocit spokojenosti
Zkuste investovat čas do své rodiny, určitě se vám vrátí pocit spokojenosti | Zdroj: serrnovik / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Netrapte se událostmi, které jste nemohli ovlivnit. Není ve vašich silách předvídat, co se stane, a zabránit tomu. Místo smutku se veselte, že váš život je vlastně dobrý a nic důležitého vám v něm nechybí. Pokud vám chybí znalosti, najděte člověka, který v uvedeném oboru vyniká.

Andělská rada: Dnes máte zvýšenou schopnost učit se novým věcem. Vše, co se naučíte, vám již zůstane v hlavě a naučíte se toho více, když budete vědět, že pro tyto znalosti najdete využití.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nehledejte nedokonalosti tam, kde nejsou. Je zcela běžné, že začínáte pochybovat o velkém rozhodnutí, které jste udělali, avšak je zbytečné trápit se tím. Nějak to už dopadne. Zatím si uvařte kávu nebo čaj nebo se jděte pobavit ven. Obavy o budoucnost opravdu nic nevyřeší.

Andělská rada: Pokud na výsledek opravdu spěcháte, běžte za člověkem, který rozhodne, co bude dál, a zeptejte se ho, co si o celé záležitosti myslí. Je to opravdu velmi jednoduché.

Váhy (23. září – 23. října)

Svou teorii o tom, že nezáleží na tom, kolik má kdo majetku, ale že úspěch záleží na schopnostech každého člověka, uveďte do praxe. Povede se vám to. Několik přátel, kteří mají velký talent, vytáhněte z davu a představte jim svůj projekt či projekt někoho jiného, v němž můžete společně zazářit.

Andělská rada: V jednotě je síla, hlavní je však dobrá komunikace. Než změníte způsob dokončení svého dílu, povězte o tom ostatním, ať vám také mohou říci svůj názor.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ani dnes si neodpočinete od práce, ale zaměřte se pouze na menší domácí úklid. Více práce by vás pouze vysílilo. Snažte se co nejvíce práce udělat po probuzení, to budete mít nejvíce energie i chuti vykonávat nějakou aktivitu, která zahrnuje péči o domov.

Andělská rada: Vytvořte si svou vlastní strategii, díky níž vám povinnosti půjdou lépe od ruky. Snažte se mít dobrou náladu tím, že pomyslíte na to, až vše bude hotové, a nepotrvá to tak dlouho.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nepokoušejte se skrývat své nadšení. Bude to marná snaha, dnes vám to opravdu nepůjde. Ačkoli se můžete snažit chovat se civilizovaně, dobré zprávy, které jste obdrželi nedávno, vám vykouzlí úsměv na tváři proti vaší vůli. Neskrývejte radost, naopak ji šiřte tím, že se podělíte o své pocity.

Andělská rada: Nejzábavnější jste, když jste sami sebou. Přetvářky nikdy nikam nevedly, naopak obvykle vše zhoršují. Navíc jste smutní i vy, protože si v duchu přejete být mnohem upřímnější.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nedaří-li se vám delší dobu dosáhnout dokonalosti, není to špatnou taktikou, nýbrž špatným načasováním. Určité věci je vhodnější říci či udělat později, kdežto jiné je lepší neříkat či nedělat vůbec. Spojte se se svou intuicí, prozradí vám, jak postupovat správně.

Andělská rada: Pozvěte na večeři svou rodinu, která bydlí příliš daleko na to, abyste se vídali každý den, a upevněte své vztahy. Hlídejte si však rozpočet, ne na všechno máte peníze navíc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Než si celou dobu psát s přáteli přes aplikace či zprávy, to je mnohem lepší potkat je osobně a podrobně jim vylíčit, co máte na srdci. Je to proto, že ve zprávách může někdo poslat jakýkoli smajlík, avšak naživo hned uvidíte, zda vaše sdělení přátele potěšilo či naopak naštvalo.

Andělská rada: Na druhou stranu nezapomínejte ani na dostatek odpočinku a spánku. Jakmile se unavíte, již nejste tak vtipní a přátelé si raději na něco rychle vzpomenou, než aby poslouchali vaši zhoršující se náladu.

Ryby (19. února – 20. března)

Více předvídejte, co se stane. Není to nemožné. Stačí naslouchat slovům lidí kolem vás a vnímat, v jakém citovém rozpoložení se nacházejí. Jen jeden malý vtípek adresovaný někomu, komu se momentálně bortí celý život, ale své pocity se snaží skrýt, a už můžete být středem urážek.

Andělská rada: Využijte svou energii a čas k tomu, abyste dělali radost těm, kteří vám dokážou a jsou ochotni oplácet stejnou mincí. Trávit čas s lidmi, pro které nic neznamenáte, je ztráta času.

Zdroj článku:
  • Autorský text