Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  úterý 4.6.2024, svátek má Dalibor 

Hledej

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Jedna noc otevírá diskuzi o sexu

11.05.2024   Monika Škubalová   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Jedna noc otevírá diskuzi o sexuDavid Laňka přichází s novým filmem „Jedna noc“, který se nebojí otevřít téma, o němž se příliš nemluví – sexuální livechaty. Tento provokativní snímek nám ukazuje, jak internet a moderní technologie ovlivňují naše mezilidské vztahy a lásku. Film sleduje příběh osudové lásky mezi bývalým úspěšným muzikantem Adamem a jeho ženou Eliškou, kteří společně už zažili nejednu zkoušku, ale co je čeká během jedné noci, kdy se celý děj odehrává, může být tou nejtěžší.

Hlavní role ztvárňují Vanda Chaloupková a Adam Ernest, kteří se skvěle zhostili úkolu zachytit komplikovanost a vášeň mezilidských vztahů. Chaloupková hraje mladou ženu, která si přivydělává prostřednictvím sexuálních livechatů, zatímco její partner Adam je muž hledající svou cestu zpět k normálnímu životu po konci své hudební kariéry. Jejich vztah prochází během té jedné osudné noci zkouškou, která může změnit vše. Kolik je třeba riskovat pro udržení lásky? A kam až jsou oba ochotni zajít?

Chaloupková vkládá do své role autenticitu a cit. Adam Ernest přináší do příběhu dramatickou hloubku a emocionální napětí, což dává jejich chemii zvláštní dynamiku. Výkon obou herců přispívá k atmosféře filmu, který je intenzivní a zároveň citově vypjatý.

Film „Jedna noc“ má rychlé tempo díky tomu, že se celý děj odehrává během jedné noci. To přináší příběhu dramatičnost a vytváří momenty napětí a překvapení. Režisér David Laňka se inspiruje rostoucím fenoménem online platforem pro sexuální obsah a zkoumá jejich vliv na moderní vztahy. Film vás donutí přemýšlet nad otázkami, které často zůstávají nevyřčeny: Jaký vliv má online sexualita na naše mezilidské vztahy? Jaké jsou hranice důvěry a lásky v digitální době?

„Jedna noc“ přináší nejen napínavý a strhující příběh, ale také příležitost zamyslet se nad tím, jak technologie ovlivňují naše životy a vztahy. Po opuštění kina ve vás příběh zanechá otázky, které si zaslouží hlubší zamyšlení. Film „Jedna noc“ vstoupí do kin 9. května a rozhodně stojí za to jej vidět.



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0284 s