Příští týden v Ulici: Svatba v ohrožení, zmrtvýchvstání jedné lásky a narozeniny s překvapením

Příští týden v Ulici: Svatba v ohrožení, zmrtvýchvstání jedné lásky a narozeniny s překvapením
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Iva si se zraněným Viktorem a jeho požadavky ještě užije. Konflikt Radka a Hermana se vyostří natolik, že bude zapotřebí Jirkova zásahu. City mezi Magdou a Prokopem nejsou tak mrtvé, jak Soňa doufala, a rozvíjí se i láska Vilmy a Vildy. Lumír pořád nemůže matčina nápadníka skousnout.

Zraněný Viktor chce po Ivě přehnané odškodné

Už tak poměrně směšná kauza kolem Iviny autonehody nabírá další neuvěřitelný obrat. Ačkoli jen bránila sebe a dceru před opilými násilníky, cítí Iva neúnosnou vinu za to, že vážně ohrozila život jednoho z mladíků a před téměř dvěma měsíci ho srazila autem.

Byla odhodlaná přijmout trest ve formě odškodného, ale i když celou událost řeší právníci, zraněný Viktor se rozhodne paní Klímovou vyhledat a vzít věci do vlastních rukou. Požaduje hodně vysokou částku a je odhodlaný dosáhnout svého. Copak už v Ulici vážně neexistuje žádná spravedlnost, ba ani selský rozum? S čím mladík na Ivu a Vítka nakonec vyrukuje?

Vyostřená hádka otců ohrozí svatbu

Od chvíle, kdy se poznali, si Jiří Herman starší a Radek Mastný poměřují nabubřelá ega. Soudce od začátku dával najevo svou nadřazenost, neomylnost, vlastně i bohatství a kontakty s nejváženějšími osobnostmi. To všechno Radkovi pochopitelně pije krev, nejvíc mu ale vadí skutečnost, že ho Herman nepřímo uráží a považuje za zlodějíčka, který společně s Milenou porušuje zákon skrze neziskovou organizaci. Soudce ze sebe dělá honoraci a prospělo by mu konečně dostat za vyučenou.

Jejich vzájemné konflikty a soupeření tvrdě dopadají na blízké okolí. Zejména Gábina strádá věčnými hádkami a boji mezi bližními. Zajde to dokonce tak daleko, že se do konfliktu Mastného a Hermana vloží sám Jirka a rázně zakročí. Kvůli nim navíc dospěje k šokujícímu rozhodnutí ohledně svatby s Gábinou. Bude se tahle zakletá veselka vůbec konat?

Zruší Jirka svatbu, anebo jenom nepozve rodiče?
Zruší Jirka svatbu, anebo jenom nepozve rodiče? | Zdroj: TV Nova

Láska Magdy a Prokopa zjevně nerezaví

Některé věci se v Ulici omílají pořád dokola a platí to i pro dějové linky. Snad nikdo už nedoufal (a zřejmě ani nechtěl), že by se k sobě Magda a Prokop mohli ještě někdy vrátit. Pokolikáté by to vlastně bylo? Ale příští týden se spolu poměrně vášnivě pohádají (zase) a při té příležitosti zjistí, že chemie mezi nimi stále funguje. Ačkoli spolu už dlouho nechodí a Prokop je de facto v jakémsi volném vztahu se Soňou, znovu mezi nimi ožijí staré city. Zdá se tedy, že máme zaděláno na další předvídatelné drama. Jak zareaguje Soňa, která na Magdu kvůli Prokopovi už dlouho žárlí?

Matčina lekce s Lumírem pořádně zamává

Narozeninové oslavy bývají obvykle důvodem k radosti, ale ta, kterou společně uspořádají Mário a Vendula, se poněkud zvrtne. Stane se tak nepřekvapivě kvůli Lumírovi a jeho přetrvávající nevraživosti vůči Vildovi. Prostě si nedá pokoj, ale jeho zamilovaná matka už ho má vážně plné zuby. Proto mu také udělí lekci, po níž to s milým Lumírem málem sekne. Vilma se totiž rozhodne pro zásadní životní změnu, aniž by synovi předem cokoli naznačila.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova