Vyhrajte příběh dvou statečných dinosaurů

dva-dinosauri-perex
Nejen malí kluci, ale i řada holčiček je fascinována dinosaury a knihami o nich. Pokud mezi ně patří i vaše ratolest, začtěte se společně do příběhu Tyrona a Trixie. Začínající čtenáři budou nadšení!

Vzhůru za dobrodružstvím

Objevte svět Tyrona a Trixie v kouzelné knize plné dobrodružství! Malované čtení nejenom vypráví příběh dvou statečných dinosaurů, ale také aktivně zapojuje začínající čtenáře. Slova v textu jsou nahrazena obrázky a jednotlivé kapitoly jsou doplněny o snadné úkoly. Prožijte radostné zážitky při společném čtení.

 

Dva dinosauři

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Počet stran: 48
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2024
ISBN: 978-80-7639-224-3

 

Přečtěte si více o knize Dva dinosauři, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Dva dinosauři

Vydejte se spolu s dětmi do fascinujícího světa dinosaurů a seznamte se s Tyronem a Trixie. Že vaše ratolesti ještě neumí číst? Nevadí, i tak se mohou aktivně zapojit, protože v knihách ze série Malované čtení jsou některá slova nahrazena obrázky a na konci každé kapitoly navíc najdete jednoduché zábavné úkoly.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Dva dinosauři vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dva dinosauři
probíhá od 12. do 18. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Dva dinosauři

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize Dva dinosauři

Bookmedia, 2024

Napsat komentář