Footballový boulevard - pátek 10.05.2024

City podepsali teprve čtrnáctiletého mladíka, United touží po obránci Atlétika Madrid a Arsenal hledá novou gólmanskou dvojku. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 10.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Chelsea po posledním zápase sezony s Bournemouthem rozhodne, zda bude manažer Mauricio Pochettino pokračovat. (The Daily Telegraph)

Arsenal hledá náhradu za Aarona Ramsdalea. Vyhlédl si Wojciecha Szczesného z Juventusu, další variantou je Jason Steele z Brightonu, nebo také Diant Ramaj z Ajaxu Amsterdam. (The Evening Standard)

Mikel Arteta by po sezoně rád podepsal nového stopera, záložníka a také útočníka. (The Evening Standard)

Pokud se Arsenalu podaří získat kvalitního útočníka, prodá Eddieho Nketiaha. (90min)

Julen Lopetegui by si po převzetí West Hamu mohl do Londýna ze Sevilly přibalit Marcose Acuňu a Youssefa En-Nesyriho. (The Sun)

Obránce Manchesteru City Yan Couto, jenž je na hostování ve španělské Gironě, je sledován Bayerem Leverkusenem, Juventusem a řadou klubů z Premier League. (TalkSport)


Zdroj: 
Girona FC

Willian Pacho je nadále spojován s Liverpoolem. Reds by ale Frankfurtu museli zaplatit 50 až 60 milionů eur. (Sky Sports Germany)

Majitel Evertonu Farhad Moshiri v příštím týdnu zruší smlouvu o možném převzetí skupinou 777 Partners. (Football Insider)

Newcastle se přiblížil k zisku Dougieho Freedmana, který by se měl stát novým sportovním ředitelem Strak. (SkySports)

Manchester United a Aston Villa mají v plánu útočit na třicetiletého obránce Atlétika Madrid Reinilda. (The Sun)

Manchester City podepsal teprve čtrnáctiletého záložníka Cavana Sullivana. Ten až do svých osmnácti let zůstane ve Philadelphii Union. (ESPN)

LONDÝNSKÉ VELKOKLUBY ZABOJUJÍ O NOVÉHO MESSIHO. PŘIJÍT ALE MŮŽE AŽ PŘÍŠTÍ ROK V DUBNU