Posvátné toulání

Posvátné toulání

Miluji toulky přírodou. Miluji toulky přírodou s mou milovanou. Miluji toulky s mou milovanou, když společně objevujeme nový svět. Svět, který jsme dosud nespatřili, který jsme svýma nohama neprošlapali.

Miluju Tyrolsko, ten zázrak přírody, kam z domova dojedeme za 4 hodiny, kde se i neznámí lidé zdraví na potkání, kde člověk žije v přímém kontaktu s přírodou, kde máte na první dobrou pocit, že svět je ještě v pořádku.

Miluji krátké dovolené nabité od rána do večera přemírou zážitků, z nichž žiji mnoho dalších týdnů.

Posvátné toulání

Miluji dny, kdy celé dny prochodíme neznámými místy, často ztraceni v neznámu (často doslova), kdy nakonec uondáni k zemdlení najdeme cestu zpět.

Miluji vodu z horských pramenů, čistou, ledovou, jiskrnou, po jejímž napití se člověku rozbuší v hlavě tisíce kovadlin a uvidí tisíce hvězdiček, načež prozří a vidí svět očima dítěte. Svět čistý a dokonalý ve své nádheře a prostotě.

Posvátné toulání

Svět, který není třeba nijak měnit, nijak zdokonalovat, neboť to všechno udělal čas a prozřetelnost.

Posvátné toulání

Miluji sednout si, když už necítím nohy, sednout si na lavičku uprostřed té nádhery a jen prostě být.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Autor: <a href="https://bezeckaskola.cz/author/milos-skorpil/" target="_self">Miloš Škorpil</a>

Autor: Miloš Škorpil

Miloš Škorpil (nar. 1954) se aktivně věnuje běhu 55 let. Trenérství se věnuje 45 let. Specializuje se na pomoc začátečníkům a hobby běžcům a běžkyním. Současně také pomáhá těm, kteří chtějí být zdraví a fit. Individuální tréninkové plány na míru a individuální tréninky s Milošem Škorpilem si můžete objednat v rubrice: Nabídka veřejnost