Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České chaty snů - 11. 5. 2024 - speciální dvojdíl chatařské finále

11. 05. 2024 | Televizní tipy
To nejzajímavější nás čeká na závěr celé aktuální série – vyvrcholení dvou proměn současně! Jak dopadla rekonstrukce dvou chat vedle sebe zároveň, a navíc každá ve svébytném stylu, aby se vyšlo vstříc různým požadavkům dvou provázaných rodin při zachování originality každého z návrhů? 

Užijte si velkolepou double proměnu. Rozlučte se se sympatickými architekty Petrem Portychem, Ondřejem Zdvomkou a originálním sochařem Sebastianem Wojnarem. Všechny díly seriálu České chaty snů si můžete pustit také na platformě prima+.

České chaty snů – 11. 5. 2024:


České chaty snů - 11. 5. 2024 - speciální dvojdíl chatařské fináleDvojité shrnutí architekta Ondřeje Zdvomky: „První chatu jsme rozšířili až do lodního prostoru a získali jsme místo na pořádnou kuchyň. Štít necháváme otevřený, ať zde projde co nejvíce světla na pracovní plochu. Barevně, jak jinak, jsme se inspirovali sportem. 

Bordó, kobaltově modrá a světle dřevěná jsou barvy rytířů, kteří vstali a nespí. Všechno šlo hladce, dokud Petr nepřišel s parádním nápadem přibrat další chatku, protože se přece ty rodiny znají a pobývají zde spolu. Výborná výzva 😉.“

„U druhého objektu jsme ošetřili zejména vnější fasádu tak, aby trochu dýchala – odstranili jsme nános asfaltu. Vnitřní prostor potřeboval zbrusu nový přístup. Zásadní problém byl strop, který byl křivý až o 15 cm, takže bylo nutné jej srovnat. Předělali jsme i schody na mlynářské, aby dole bylo více místa na malý obývák. 

Nahoře vše zůstalo tak, jak bylo, ale samozřejmě jsme to zateplili a nově natřeli. Zajímavou věcí, kterou jsme dole použili, je betonová stěrka na stěnách, která je v podobných stavbách nezvyklá, ale myslíme, že v této dobře funguje, paradoxně dobarvuje interiér a dodává chatce trochu moderního stylu, který zde už chyběl. No, nakonec jsme to zvládli, ale byla to pěkná šichta.😊.“

Premiérový díl České chaty snů uvidíte v sobotu 11. 5. 2024 ve 21.35 na Primě a reprízu v neděli v 7.50 na Primě.  Od 18. 5. 2024 můžete sledovat reprízy první řady tohoto oblíbeného pořadu ve stejném čase na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku České chaty snů - 11. 5. 2024 - speciální dvojdíl chatařské finále:

České chaty snů - 11. 5. 2024 - speciální dvojdíl chatařské finále
České chaty snů - 11. 5. 2024 - speciální dvojdíl chatařské finále
České chaty snů - 11. 5. 2024 - speciální dvojdíl chatařské finále
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !