Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Černá porodí v seriálu ZOO syna Vojtíška

11. 05. 2024 | Úspěšní lidé
Nesnadné natáčení čekalo na herečku Lucii Černou. Její seriálové těhotenství dospělo ke konci a Lucie musela natáčet obrazy, se kterými si moc nevěděla rady. Na pomoc tak přispěchala dvojnásobná maminka Eva Burešová coby Viky.

Na scénu přišly kontrakce a konec seriálového těhotenství. Lucie Černá si sice oddechla, protože nosit umělé těhotenské břicho už bylo únavné, ale čekalo ji natáčení, kterého se bála. S natáčením scén, kdy se porod blíží, nebyla herečka velká kamarádka.

Lucie Černá porodí v seriálu ZOO syna VojtíškaJednoduše nevěděla, jak na to. „Byla jsem ten den nervózní. Nikdy jsem nerodila, takže když jsem přišla na natáčení, poprosila jsem všechny ženy tady, které rodily, aby šly ke mně a řekly mi, jak mám zahrát kontrakce,“ svěřuje se Lucie, jak se v zákulisí připravovala. „První ke mně přišla Eva Burešová a začala vysvětlovat, jak na to. 

Své maminky jsem se neptala, jelikož jsem to řešila až v den natáčení. Nakonec se to zvládlo, ale málem jsem se u toho ufoukala,“ směje se herečka. „Jak jsem pořád dokola dýchala, na konci už se mi z toho začala motat hlava. Můj seriálový kluk Goran Maiello byl u všeho, stihl to na poslední chvíli – a pak už jsem byla v péči záchranářů,“ přiznává Lucie Černá, kterou následně čekalo natáčení s novorozencem.

„Dostala jsem do rukou čtyřdenní miminko a pokaždé, když jsem ho chovala, očima jsem hledala jeho maminku stojící za kamerou a pohledem ji ujišťovala, že ho nepustím. Miminko bylo v pohodě, ale měla jsem velký respekt.“


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lucie Černá porodí v seriálu ZOO syna Vojtíška:

Lucie Černá porodí v seriálu ZOO syna Vojtíška
Lucie Černá porodí v seriálu ZOO syna Vojtíška
Lucie Černá porodí v seriálu ZOO syna Vojtíška
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !