Princezna z Walesu Kate Middleton: Odpustí někdy princovi Harrymu a vévodkyni Meghan?

Princezna Kate se odvážně staví k své vážné nemoci.
Zdroj: Profimedia
Princ Harry by chtěl obnovit vztahy s Williamem a Kate.Princezna Kate si prochází náročným obdobím.Princ William je velkou oporou své ženě Kate.Princezna Kate si vždy rozuměla s královnou Alžbětou II.+ 3 fotky+ 4 fotky

Kate Middleton, princezna z Walesu (42), nyní čelí vážným zdravotním komplikacím. Přesto se i nadále věnuje královským povinnostem, kterých se před časem zřekli princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42). Princ Harry by údajně rád obnovil kontakt se svým bratrem a jeho ženou, ale není si jistý, zda mu Kate a William (41) někdy odpustí.

Jana Szkrobiszová
Jana Szkrobiszová 11. 05. 2024 05:30

Princ Harry nedávno přiletěl do své rodné země, Velké Británie, aby se zúčastnil jako zakladatel výroční charitativní a sportovní akce Invictus Games. Očekává se, že zde dojde k setkání tváří v tvář s jeho bratrem princem Williamem a jeho ženou, princeznou Kate. Harry byl hluboce zasažen zprávou o onemocnění Kate, kterou média zveřejnila v březnu tohoto roku. Princ doufá, že opět naváže osobnější kontakt s bratrem a jeho ženou, se kterými v minulosti udržoval velmi blízký vztah.

Avšak podle informací Christophera Andersena, autora knihy "The King," které zmínil televizi Fox News, jsou šance na urovnání jejich vztahů minimální. William prý nechce, aby se jeho bratr přibližoval k jeho nemocné ženě. Navíc je možné, že sám William není schopen překonat hořkost, kterou do jejich vztahů vnáší Harryho jednání vůči královské rodině.

Osudové okamžiky, které vedly Harryho a Meghan k odchodu

Patří k nim i spory mezi Kate Middleton a Meghan Markle, které se objevují ve zprávách a bulvárních médiích už několik let. Zde jsou některé z hlavních incidentů, o kterých se veřejně diskutovalo například v pořadu Oprah Winfrey v roce 2021:

  1. Špatný způsob zacházení s Meghan Markle: Harry opakovaně vyslovoval stížnosti na to, jak bylo podle něj a jeho manželky s nimi bylo špatně zacházeno během doby jejich pracovních povinností jako členů královské rodiny.
  2. Nedostatek opory ze strany královské rodiny: Meghan ve svém rozhovoru s Oprah také zmínila, že se cítila nechráněná královskou rodinou proti negativnímu zacházení ze strany britských médií, což mohlo způsobit napětí mezi ní a ostatními členy rodiny, včetně Kate.
  3. Svatební zkouška pro princeznu Charlotte: Jedním z nejčastěji citovaných incidentů je údajný spor mezi Kate a Meghan během zkoušky před svatbou prince Harryho a vévodkyně Meghan v květnu 2018. Média spekulovala, že Meghan Kate rozplakala kvůli šatům pro princeznu Charlotte, která byla jednou z družiček. Později Meghan v interview s Oprah Winfreyovou uvedla, že to bylo naopak, tedy že to byla Kate, kdo naopak rozplakal ji samotnou.
  4. Styl života a královské povinnosti: Různé zdroje uváděly, že rozdíly v osobních přístupech k životu a královským povinnostem mohly přispět k napětí mezi oběma ženami. Meghan a Harry se později rozhodli ustoupit z role aktivních členů královské rodiny a přesunout se do Severní Ameriky, což mohlo rozdíly ještě prohloubit.
  5. Mediální obraz: Média často srovnávala obě vévodkyně, což mohlo přispět k vnímané rivalitě. Zatímco princezna Kate byla často prezentována jako pokračovatelka tradičních královských hodnot, Meghan byla zobrazována jako modernizátor, který stojí o změny. Tato narativní konstrukce mohla vyostřit vnímané rozdíly mezi nimi.

Princ Harry se nesetká ani s otcem

Vypadá to, že ani nemocný král Karel III.(75) se zřejmě nechce setkat se svým mladším synem. Pro média uvedl, že má bohužel zaneprázdněný program. Princ Harry prý chápe závazky, kterým se jeho veličenstvo musí věnovat. Jak to ale mezi otcem a synem doopravdy je, zůstává zatím pouhou spekulativní domněnkou.

Podívejte se na členy královské rodiny v naší galerii.

Zdroj informací:
https://www.ndtv.com/world-news

Nela Boudová o těžkostech pěstounské péče: Dceru Sašu mi chtěli vzít

Nela Boudová o těžkostech pěstounské péče: Dceru Sašu mi chtěli vzít

Související články

Další články