Středa 5. června 2024
Svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert
Oblačno, déšť 21°C

Modelka má největší tváře na světě. Na plastikách je závislá a nehodlá přestat

11. května 2024 | 05:00

Ukrajinská modelka Anastasiia Pokreshchuk se proslavila svými obrovskými tvářemi. Se svým vzhledem začala experimentovat před deseti lety a jediné úpravy nelitovala. Naopak přidává stále další a přiznává, že je na nich vyloženě závislá.

 

Šestatřicetiletá Anastasiia Pokreshchuk pochází z Kyjeva a populární se stala díky svému nevšednímu vzhledu. S kosmetickými úpravami začala v šestadvaceti letech, kdy si nechala udělat výplně rtů a botox. Do výsledků se ihned zamilovala a vrhla se do dalších úprav. "Byla jsem předtím škaredá. Moje máma si myslí, že jsem byla přirozeně krásná a teď mně považuje za toxickou. Přátelé mi ale říkají, že teď vypadám lépe. Předtím jsem byla taková šedá myš," uvedl žena.

VIDEO: Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou?

Video se připravuje ...
Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Anastasiia si libuje ve výplni tváří a díky tomu si vysloužila titul "žena s největšími tvářemi na světě". Injekce, za které utratila už několik desítek tisíc korun, si pravidelně píchá sama doma. Přiznává, že se nejedná zrovna o bezpečnou proceduru, to ji však nedonutí s tím přestat. "Chápu, že někomu mohou mé tváře připadat zvláštní, mě ale ne. Miluju je a jsem takhle šťastná," dodala. Kromě toho holduje botoxu, má upravené poprsí a podstoupila také brazilskou modelaci pozadí. 

Na sociální síti Instagram sleduje Anastasii skoro 700 tisíc sledujících. Přestože jí denně chodí nenávistné komentáře, ve skutečném životě je prý situace úplně jiná. "Lidé se se mnou chtějí fotit, objímají mě. Mým přátelům je to někdy trapné a vadí jim, jak na mě druzí zírají. Já se ale nestydím." Na Anastasiiu a její nevšední vzhled se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová